Μαίρη Συνατσάκη: Η κριτική που την είχε ενοχλήσει – “Έγραψε ότι είμαι τηλεπρεζάκι…”

Στις κριτικές που έχουν γραφτεί και την έχουν ενοχλήσει αναφέρθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έδωσε το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα του «Μama mia» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/6) για να παρακολουθήσει επί σκηνής την φίλη της, Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

“Είχε γραφτεί κάτι πιο παλιά, που με είχε ενοχλήσει. Όταν παρουσίαζα το MasterChef, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα, γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει πολύ, γιατί ήταν μια δουλειά που είχαμε μείνει αρκετά απλήρωτοι και μπήκαμε σε μία διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ τα διεκδικούσαμε, κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα, απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί” είπε χαρακτηριστικά η γνωστή infuencer.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και αν έχουν σκεφτεί να κάνουν το επόμενο βήμα και να το… επισημοποιήσουν: “Ακόμα δεν το έχουμε σκεφτεί. Νιώθουμε αρκετά επίσημοι μεταξύ μας. Αν προκύψει, θα το δούμε, αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά έτσι όπως είμαστε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ