Σοκ στις ΗΠΑ: Νεκροί 4 φοιτητές στο Αϊντάχο – «Έγκλημα πάθους» δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σοκ στις ΗΠΑ από τον θάνατο τεσσάρων φοιτητών. Οι τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο που βρέθηκαν νεκροί σε κατοικίες εκτός πανεπιστημιούπολης κατονομάστηκαν από τους αξιωματούχους τη Δευτέρα.

Το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους. Πρόκειται για τους: Ethan Chapin, 20 ετών, Madison Mogen, 21 ετών, Xana Kernodle, 20 ετών και Kaylee Goncalves, 21 ετών. Οι τέσσερις φαινόταν ότι ήταν φίλοι σύμφωνα με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Chapin και η Kernodle φέρονται να ήταν σε σχέση. Σε μια λεζάντα στο Instagram από την Kernodle έγραφε: “Η ζωή είναι πολύ καλύτερη μαζί σου, σε αγαπώ!” με αφορμή τα γενέθλια του Chapin.

Η Μόγκεν και η Γκονκάλβες προέρχονταν από το Coeur d’Alene και το Rathdrum, αντίστοιχα, στο Αϊντάχο, είπε η αστυνομία. Ο Chapin ήταν από την πολιτεία της Ουάσιγκτον. Η Kernodle ήταν από την Αριζόνα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Kaylee GonCalves, (αριστερά) και η Madison Mogen βρέθηκαν νεκρές σε κατοικίες εκτός πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο.
Φωτογραφία: Maddie Morgan/Instagram

Τα αίτια του θανάτου που συνδέονται με την έρευνα για ανθρωποκτονία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση παραμένουν λίγες.

Ο δήμαρχος, Art Bettge δήλωσε στους New York Times τη Δευτέρα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το ευρύτερο κοινό, αλλά δεν είπε πώς σκοτώθηκαν τα θύματα ή εάν κάποιος ύποπτος είναι ελεύθερος.

«Με ένα έγκλημα αυτού του μεγέθους, είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις», είπε ο Bettge, σημειώνοντας ότι οι αστυνομικοί χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Bettge φέρεται επίσης να είπε: «Η συνολική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους».

Η ιατροδικαστής της κομητείας Latah Cathy Mabbutt είπε στην εφημερίδα ότι οι αυτοψίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη, αλλά απέκλεισε ότι πρόκειται για δολοφονία-αυτοκτονία. Είπε ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα χωρίς την άδεια της αστυνομίας.

Η Xana Kernodle και ο Ethan Chapin πιστεύεται ότι είχαν σχέση πριν πεθάνουν.
Φωτογραφία: Xena Kernodle/Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ