Τζέιμι Λι Κέρτις – Λίντσεϊ Λόχαν: Η συνάντηση 20 χρόνια έπειτα από το «Freaky Friday»

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την ζωή της με τους ακολούθους της. Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός έκανε τους χρήστες του Instagram να “λιώσουν”, αφού κοινοποίησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με την “κόρη” της Λίντσεϊ Λόχαν.

Η 64χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που υποδύθηκε τη μητέρα της Λόχαν στην ταινία «Freaky Friday», γιόρτασε το τέλος της απεργίας SAG-AFTRA με μία νύξη στην επιτυχημένη ταινία του 2003.

Συγκεκριμένα η Κέρτις κοινοποίησε μία selfie της με την Λόχαν και έγραψε στη λεζάντα: «Πολύ αργά. ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ και ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ! Λοιπόν, είναι Παρασκευή, και η απεργία τελείωσε οπότε ελπίζω, ότι μπορούμε να αλλάξουμε θέσεις ξανά στο εγγύς μέλλον!».

Με την ατάκα «να αλλάξουμε θέσεις ξανά» η Τζέιμι Λι Κέρτις αναφέρεται στην υπόθεση της ταινίας «Freaky Friday», όπου οι χαρακτήρες της ίδιας και της Λόχαν ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι έχουν ανταλλάξει σώματα.

Σύμφωνα με το Page Six, μιλώντας για την επιτυχία της ταινίας, η Κέρτις είπε στο «The View» τον Οκτώβριο του 2022 ότι έχουν γίνει συζητήσεις για τη δημιουργία ενός σίκουελ. Τον Μάιο τόσο η Κέρτις, όσο και η Λόχαν δήλωσαν θετικές στην ιδέα να γίνει ένα σίκουελ. «Θα φτιάχναμε μόνο κάτι που οι άνθρωποι θα λάτρευαν απόλυτα», ανέφεραν σε μια κοινή συνέντευξη στους «New York Times».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ