Τζεφ Μπέζος: Αρραβωνιάστηκε το αφεντικό της Amazon – Ποια είναι η «τυχερή»

Πρόταση γάμου στην επί πέντε χρόνια σύντροφο του, Λόρεν Σάντσεζ έκανε ο δισεκατομμυριούχος, Τζεφ Μπέζος.

Μακρόν: Αντιδράσεις για την «κρυφή» παρασημοφόρηση του Τζεφ Μπέζος – «Έδωσες μετάλλιο στον πρωταθλητή της φοροδιαφυγής»

Σύμφωνα με πηγές στην Daily Mail, το αφεντικό της Amazon αποφάσισε να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την δημοσιογράφο σύντροφο του.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτή την περίοδο σε διακοπές στην Μεσόγειο με ένα υπερπολυτελές γιοτ αξίας 500 εκατ. δολαρίων. Το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκαν τις Κάννες και οι παπαράτσι τους εντόπισαν σε τρυφερές στιγμές στο κατάστρωμα.

Μάλιστα στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στις ταμπλόιντ εφημερίδες οι δημοσιογράφοι πρόσεξαν ένα πανάκριβο μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς, το οποίο η 53χρονη δεν μπορούσε να κρύψει. Έτσι όλοι κατάλαβαν ότι η Σάντσεζ είπε το μεγάλο «ναι» σε έναν από τους πλουσιότερους άνδρες του πλανήτη.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2019 όταν ο National Equirer αποκάλυψε ότι είχαν παράνομο ερωτικό δεσμό. Εκείνη την περίοδο ο Τζεφ Μπέζος ήταν παντρεμένος με την 53χρονη, Μακένζι Τατλ. Ο επί 25 χρόνια γάμος τους κατέρρευσε και αμέσως μετά Μπέζος και Τατλ ανακοίνωσαν στο twitter το διαζύγιο τους. Η Μακένζι Τατλ έφυγε από τον γάμο με ένα «χρυσό» διαζύγιο ύψους 35,6 δισ. δολαρίων.

Εκείνη την περίοδο η Λόρεν Σάντσεζ είπε στον τότε σύζυγο της, Πάτρικ Γουάιτσελ την αλήθεια για την σχέση της με τον Τζεφ Μπέζος και ο γάμος τους τελείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ