Τζεφ Μπέζος: Αγόρασε σπίτι στο «καταφύγιο» των δισεκατομμυριούχων στο Μαϊάμι

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε ο μεγιστάνας της Amazon, Τζεφ Μπέζος που αγόρασε μία υπερπολυτελή έπαυλη στο νησί Indian Creek στο Μαϊάμι, το οποίο ονομάζεται και «καταφύγιο» των δισεκατομμυριούχων».

Η εταιρεία του Τζεφ Μπέζος ανατίναξε …κατά λάθος έναν από τους πυραύλους της

Ο 59χρονος δισεκατομμυριούχος αγόρασε την έπαυλη με τα τρία δωμάτια για 68 εκατομμύρια δολάρια και θα είναι γείτονας με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα και τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, ο Τζεφ Μπέζος ψάχνει να αγοράσει και άλλα ακίνητα στην Φλόριντα. Το τελευταίο διάστημα ο Μπέζος, που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με την σύντροφο του, Λορίν Σάντσεζ, κάνει διακοπές με το υπερπολυτελές γιοτ του στην Μεσόγειο.

Τζεφ Μπέζος: Τρυφερές στιγμές στις Κάννες μετά την πρόταση γάμου στην Λόρεν Σάντσες με μονόπετρο 20 καρατίων

Η περιουσία του Μπέζος υπολογίζεται σε 195 δισ. δολάρια. Μόνο οι επενδύσεις του σε ακίνητα εκτιμάται ότι φτάνει τα 600 εκατ. δολάρια, καθώς είναι ιδιοκτήτης μίας έπαυλης αξίας 165 εκατ. δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς, μίας έπαυλης στην Χαβάη αξίας 78 εκατ. δολαρίων και τριών διαμερισμάτων στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης συνολικής αξίας 30 εκατ. δολαρίων.

Το νησί Indian Creek θεωρείται ως η πιο ακριβή περιοχή του πλανήτη με μόλις 34 ιδιοκτησίες. Συγκεντρώνει την προτίμηση δισεκατομμυριούχων καθώς εκτός από την εντυπωσιακή θέα, το νησί έχει δική του ασφάλεια με 24ωρες περιπολίες. Επιπλέον η μοναδική πρόσβαση είναι μέσω μίας γέφυρας η οποία φυλάσσεται συνεχώς. Γι’ αυτό πήρε και ονομάζεται «καταφύγιο» των πλούσιων.

Τζεφ Μπέζος: Αρραβωνιάστηκε το αφεντικό της Amazon – Ποια είναι η «τυχερή»

Ανάμεσα στους κατοίκους είναι ο μεγιστάνας των ξενοδοχείων, Τζέφρι Σόφερ, ενώ ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ έχτισαν μία οικολογική έπαυλη στο νησί πριν τον διαζύγιο τους. Στο παρελθόν είχαν αγοράσει κατοικίες και η Μπιγιονσέ με τον Τζέι Ζι αλλά και ο Χούλιο Ιγκλέσιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ