Τζεφ Μπέζος: Τρυφερές στιγμές στις Κάννες μετά την πρόταση γάμου στην Λόρεν Σάντσες με μονόπετρο 20 καρατίων

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσες δεν μπορούσαν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον στις Κάννες, χαρίζοντας στους φωτογράφους καρέ με τρυφερές στιγμές. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, καθώς τα νέα του αρραβώνα τους κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Τζεφ Μπέζος: Αρραβωνιάστηκε το αφεντικό της Amazon – Ποια είναι η «τυχερή»

Το δυναμικό ζευγάρι βρέθηκε στο διάσημο ξενοδοχείο Cap du Cap-Eden-Roc το βράδυ του Σαββάτου, με την Σάντσες να δείχνει τις καμπύλες της με ένα cropped ασημί τοπ και μια στενή φούστα.

Δεν φορούσε το δαχτυλίδι, αλλά οι δυο τους ήταν χαρούμενοι που μοιράστηκαν τα νέα τους καθώς συναναστράφηκαν με διάσημους φίλους τους στο πάρτι του Vanity Fair.

Μακρόν: Αντιδράσεις για την «κρυφή» παρασημοφόρηση του Τζεφ Μπέζος – «Έδωσες μετάλλιο στον πρωταθλητή της φοροδιαφυγής»

Ο 59χρονος Μπέζος, του οποίου η περιουσία εκτιμήθηκε πρόσφατα στα 144 δισεκατομμύρια δολάρια από το Forbes, έκανε πρόταση γάμου στην 53χρονη, καθώς κάνουν διακοπές στη Μεσόγειο με το νέο του γιοτ αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, το Koru.

Το διαμάντι πιστεύεται ότι είναι 20 καρατίων, αποκάλυψε ένας κοσμηματοπώλης για το μονόπετρο. Όταν ελλιμενίστηκαν στις Κάννες το Σάββατο, βγήκαν στη στεριά και δεν άφησαν αμφιβολίες για το τι είχε συμβεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ