Τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ίστγουντ;

Τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ίστγουντ;

Ούτε λίγες ώρες δεν πέρασαν από τη δημοσίευση της είδησης για το χωρισμό του Κλιντ Ίστγουντ από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, Ντίνα, και ήδη κυκλοφορούν φήμες περί ύπαρξης τρίτου προσώπου. Η φημολογία μάλιστα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πίσω από το διαζύγιο είναι η διάσημη τραγουδίστρια της τζαζ, Νταϊάνα Κρολ.

 

 

Τι κι αν η 49χρονη Κρολ έχει σχεδόν τα μισά του χρόνια; Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, Ίστγουντ και Κρολ διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια στενή φιλία, η οποία τον τελευταία καιρό έχει γίνει ακόμη πιο στενή καθώς περνούν πολλές ώρες μαζί. Μάλιστα η Κρολ έχει συμμετάσχει με τραγούδια της σε δύο πρόσφατες ταινίες του σκηνοθέτη, το True Crime και το Midnight in the Garden of Good and Evil.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα ενημέρωσης καταλογίζουν στον Ίστγουντ δεσμό με την τραγουδίστρια της τζαζ. Αντίστοιχες φήμες είχαν κυκλοφορίσει και το 2002 και αλλά αργότερα.

Στο σημερινό δημοσίευμά της, η εφημερίδα επικαλείται τη μαρτυρία συναδέλφου τής μέχρι πρόσφατα γυναίκας του Κλιντ Ίστγουντ, Ντίνα, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Κλιντ και η Νταϊάνα περνούν πολύ χρόνο μαζί και μοιράζονται την αγάπη τους για την τζαζ. Η σχέση τους τελευταία έχει γίνει πιο έντονη».

Πάντως, σχολιάζοντας τις φήμες, εκπρόσωπος της Κρολ αρνήθηκε την ύπαρξη δεσμού: «Είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, αλλά όχι ζευγάρι».

Η εφημερίδα μάλιστα επισημαίνει ότι η διάψευση από πλευράς Κρολ δεν αναμένεται να προσφέρει μεγάλη παρηγοριά στην πρώην κα Ίστγουντ, καθώς ο 83χρονος σκηνοθέτης είναι… διαβόητος για τις ερωτικές του περιπέτειες, επισημαίνοντας ότι η δεύτερη σύζυγός του, ηθοποιός Φράνσις Φίσερ, είχε μάθει για τον δεσμό του με την Ντίνα από τις στήλες των περιοδικών.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Ντίνα Ίστγουντ έχει ήδη φύγει από το σπίτι του ζευγαριού.

 

Πηγή: Έθνος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ