Τράβις Σκοτ: Απειλητικά μηνύματα κατά της Κάιλι Τζένερ και της κόρης τους

Σοκαρισμένος παραμένει ο Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία στη συναυλία του, όπου οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Ωστόσο, μετά την τραγωδία η σύντροφος του Τράβις Σκοτ, Κάιλι Τζένερ, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, και η 3χρονη κορούλα τους Στόρμι, έγιναν στόχος από τρολ στο twitter και δέχονται μηνύματα κατά της ζωής τους.

Τραβις Σκοτ Κάιλι Τζένερ Στόρμι

Το όνομα της Στόρμι έγινε trend στο twitter το Σάββατο ενώ αναρτήθηκαν απειλές θανάτου, οι οποίες μετά διεγράφησαν,  κατά της μικρούλας, της 24χρονης μητέρας της και του 30χρονου πατέρα της, καθώς θεωρούν και τους τρεις υπεύθυνους για την απώλεια των 8 ζωών στη συναυλία.

Τράβις Σκοτ

“Η ελίτ είναι εκεί πάνω, προστατευμένη και ασφαλής, ενώ οι άνθρωποι πεθαίνουν εκεί κάτω. Κυριολεκτικά γαμ@@@τε και οι δύο, ειδικά εσύ Κάιλι που έφερε το νήπιο σε ένα γραφικό περιβάλλον” έγραψε ένας χρήστης με άλλον να σημειώνει: “Φαντάσου να ήταν η κόρη του που σκοτώθηκε. Καμία συγχώρεση εδώ Κάιλι Τζένερ, Τράβις Σκοτ, Στόρμι. Τα παιδιά μου πάνε κάθε χρόνο σε μουσικά φεστιβάλ. Αλλά περιμένεις ότι θα γυρίσουν σπίτι. Τόσο θλιβερό”.

“Πόσα βίντεο έδειχναν ανήσυχους θαυμαστές να τρέχουν στη σκηνή και να τους ζητούν να σταματήσουν τη συναυλία;” αναρωτήθηκε άλλος χρήστης του twitter.

“Και τους είδαμε να γυρίζουν πίσω! 8 ζωές αξίζουν δικαιοσύνη. Παρακαλώ, θεωρήστε τον Τράβις Σκοτ και όλους γύρω του υπόλογους. Και την Κάιλι Τζένερ και τη Στόρμι. #CancelTravis”.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία η Κάιλι Τζένερ είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο instagram, story όπου εξέφραζε την οδύνη της για τους θανάτους των θαυμαστών του συντρόφου της. Σημείωσε ότι αγνοούσαν ότι υπήρχαν νεκροί και το πληροφορήθηκαν μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας. Διευκρίνισε ότι δεν θα συνεχιζόταν η μαγνητοσκόπηση ή η συναυλία αν το γνώριζαν. Έστειλε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων ενώ δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει και τον Τράβις Σκοτ “που ξέρω πόσο πολύ νοιάζεται για τους θαυμαστές του και την κοινότητα του Χιούστον”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.