Το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά «Το τίμιο μπορντέλο» γίνεται θεατρικός μονόλογος

Το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά «Το τίμιο μπορντέλο» που έγινε στην αρχή της χρονιάς  θεατρικό έργο τώρα μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή ως μονόλογος!

Της Νάντιας Ρηγάτου

Το «Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας», το έργο που αποτέλεσε τη θεατρική διασκευή του βιβλίου της σπουδαίας θεατρίνας με την πληθωρική προσωπικότητα, ξεκίνησε την πορεία του στην Αθήνα, την σεζόν 2022 – 2023.

Η πρωταγωνίστρια Δανάη Καλοπήτα απέσπασε υμνητικά σχόλια και διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της και τον τρόπο που μας έδειχνε τον σκοτεινό και ιδιαίτερο κόσμο του πληρωμένου ερώτα.

Αυτή τη φορά, το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά ”Το τίμιο μπορντέλο” γίνεται μονόλογος, σε θεατρική προσαρμογή του Κώστα Παπαπέτρου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Το έργο θα παρουσιαστεί στο θέατρο ACT, για μια μοναδική παράσταση, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 20 : 15.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ρηνούλα που έγινε Πεπίτα και κατέληξε Ρόζα. Η ζωή της, ο έρωτας που έγινε δουλειά και η δουλειά που μπλέχτηκε με τον ερώτα.

Η επιβίωση, οι σκέψεις και η ελπίδα. Μια γυναίκα που μπήκε από μικρή στον κόσμο των κόκκινων φαναριών, που κατάφερε να επιζήσει και να ανελιχθεί, να γίνει η κυρία της ζωής της και το κρυφό της μυστικό, η κόρη που αποχωρίστηκε μικρή.

Η κόρη που έψαχνε και συνεχίζει να ψάχνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ