Το παρασκήνιο για το διαζύγιο του Eastwood

Το παρασκήνιο για το διαζύγιο του Eastwood

 

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Dina Ruiz, μετά από 17 χρόνια γάμου έκανε ο Clint Eastwood.

Ο 83χρονος σκηνοθέτης, σύμφωνα με τη Daily Mail, φαινόταν να είναι πιεσμένος και κουρασμένος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Jersey Boys.

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα του The National Enquirer, αναφέρει ότι η Dina Ruiz, πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης, αποφάσισε να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τον 50χρονο Scott Fisher, με τον οποία οποίο είχε δεσμό στο λύκειο. 

“Η Dina είναι ερωτευμένη με τον Scott. Είναι σαν βρίσκονται ξανά στο γυμνάσιο”, δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό. 

Η ίδια εξάλλου επιβεβαίωσε την είδηση του διαζυγίου με τον Clint Eastwood στο Us Weekly την Πέμπτη. Όπως δήλωσε, ζούσαν εδώ και αρκετό χώρια κι επίσης αποκάλυψε ότι παραμένουν κοντά και πως η απόφαση για διαζύγιο ήταν από κοινού και φιλική.  Επίσης, είπε ότι το ζεύγος παραμένει “κοντά” και ότι η απόφαση τους να μπει τέλος στη σχέση τους ήταν “φιλική”.

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη δήλωση σχετικά με την εικαζόμενη νέα σχέση της Dina , μια πηγή δήλωσε ότι οι δυο τους, που έχουν μια κόρη 16 χρονών, ζουν χωριστά για περισσότερο από ένα χρόνο, έχοντας χωρίσει ουσιαστικά από τον Ιούνιο του 2012.«”Ο Clint δεν ήταν ερωτευμένος με την Dina εδώ και πολύ καιρό” τόνισε φίλος του ζευγαριού.  

 

Οι φήμες λένε, επισημαίνει η Daily Mail, πως τα σύννεφα στον γάμο τους αποκαλύφθηκαν τον Απρίλιο όταν ο Clint Eastwood εμφανίστηκε μόνος του στο φεστιβάλ κινηματογράφου TriBeCa στη Νέα Υόρκη χωρίς να φοράει τη βέρα του.Επίσης, το ζευγάρι δεν είχε φωτογραφηθεί μαζί από τον Νοέμβριο του 2011 και μάλιστα στο γάμο της κόρη του Clint, Alis, τον περασμένο Μάρτιο, τους είχαν δει να λογομαχούν. 

Ενώ, λίγους μήνες πριν, το TMZ είχε μεταδώσει ότι η Dina είχε επισκεφθεί κέντρο αποτοξίνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα άγχους και κατάθλιψης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, δεν υπεβλήθη σε θεραπεία για απεξάρτηση από ουσίες, αλλά ζητούσε βοήθεια για προβλήματα που είχαν σχέση με το στρες.

Πέρυσι, η Dina, η κόρη της Morgan και η Francesca Fisher-Eastwood πρωταγωνίστησε σε ένα τηλεοπτικό reality με τίτλο “Mrs. Eastwood & Company”. Η Francesca, 20 ετών, είναι η κόρη του Eastwood από τη σχέση του με την ηθοποιό Frances Fisher.

Οι φήμες πάντως για τρίτο πρόσωπο πίσω από το διαζύγιο τους δεν αφορούν μόνο την Dina Ruiz, αλλά και τον Clint Eastwood, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, πίσω από το διαζύγιο είναι η διάσημη τραγουδίστρια της τζαζ, Diana Krall. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, oι δυο τους Κρολ διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια στενή φιλία, η οποία τον τελευταία καιρό έχει γίνει ακόμη πιο στενή αφού περνούν πολλές ώρες μαζί. Η Krall έχει μάλιστα συμμετάσχει με τραγούδια της σε δύο πρόσφατες ταινίες του σκηνοθέτη.

Η εφημερίδα επικαλείται τη μαρτυρία ενός συναδέλφου της Dina Ruiz, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Clint και η Diana περνούν πολύ χρόνο μαζί και μοιράζονται την αγάπη τους για την τζαζ. Η σχέση τους τελευταία έχει γίνει πιο έντονη». Ωστόσο, εκπρόσωπος της τραγουδίστριας διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά πολύ καλοί φίλοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ