Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Η Δανάη Λιβιεράτου τραγουδάει α καπέλα και ο πατέρας της εκστασιάζεται – ΒΙΝΤΕΟ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λέει ο λαός μας και φαίνεται πως στην περίπτωση της Δανάης Λιβιεράτου έχει πέσει μέσα.

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ήξερε από μικρή πως ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και το μόνο σίγουρο είναι πως κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η Δανάη είναι η μικρότερη από τα δύο παιδιά της οικογένειας Λιβιεράτου. Έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, καθώς πριν από ένα μήνα περίπου έκανε και το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή, όταν τραγούδησε στα MadWalk 2022.

Η επίδοξη τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media και μας δείχνει πως περνάει στην καθημερινότητά της.

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απεικονίζεται να ερμηνεύει να τραγούδι α καπέλα, αποδεικνύοντας μας για ακόμα μία φορά το πόσο υπέροχη φωνή έχει.

Η ίδια δέχτηκε καταιγισμό σχολίων, μεταξύ αυτών και το σχόλιο του αγαπημένου της πατέρα, Λάμπη, ο οποίος έγραψε: «Εκπληκτικό».

Δείτε το σχόλιο του Λάμπη Λιβιεράτου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D A N A E (@danaelivieratou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ