Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρωταγωνίστρια της «Μάγισσας» – Την αναγνωρίσατε;

Ένα από τα πιο σημαντικά αναμνηστικά για να έχει κάποιος είναι αναμφίβολα οι φωτογραφίες. Ειδικά οι φωτογραφίες της παιδική μας ηλικίας, έχουν μία ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας, καθώς μπορούμε όταν τις κοιτάζουμε να ταξιδέψουμε πίσω, στα ενδεχομένως πιο ξέγνοιαστα, αθώα και μαγικά χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που ποζάρει στην κάμερα φορώντας ένα ψάθινο καπέλο, τους τελευταίους μήνες έχει “μπει” στα σπίτια μας, μέσα από την επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του Ant1 «Η Μάγισσα». Συγκεκριμένα στην φωτογραφία βλέπουμε την Καλλιόπη Χάσκα.

Η ηθοποιός που υποδύεται την όμορφη και έξυπνη «Μεταξία Λάσκαρη», κόρη του πειρατή «Σπήλιου Γερακάρη» και νύφη του καπετάνιου «Μιχαήλ Λάσκαρη», μεγάλωσε στην Ρόδο, αλλά κατάγεται από τη Νίσυρο.

Η Καλλιόπη Χάσκα πέρασε στη Φιλοσοφική τελικά όμως δεν συνέχισε τις σπουδές της, καθώς πήγε στην Αμερική κι έκανε σπουδές στο Berklee. Μιλώντας, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, η Καλλιόπη Χάσκα ανέφερε ότι: «Πέρασα στη Φιλοσοφική, αλλά δεν πήγα. Σπούδασα τραγούδι και χορό. Όταν έκανα το «Chicago» ερωτεύτηκα την υποκριτική».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για το πρώτο casting που είχε κάνει για την «Μάγισσα». Συγκεκριμένα είπε: «Ήρθα στην Ελλάδα και δεν με ήξερε κανείς και είπα θα στείλω email σε όλους τους casting directors και τη Μιράντα Ρωσταντή. Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη ημέρα.

Είχα στο μυαλό μου ότι με κάλεσαν για το κάστινγκ της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών». Έψαξα και τον σκηνοθέτη. Δεν είχα ιδέα ότι με φώναξαν για τη «Μάγισσα»… Πήγα στο κάστινγκ προετοιμασμένη για τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», μου σύστησαν τον Λευτέρη Χαρίτο, αλλά δεν τον ήξερα καθόλου γιατί έλειπα εκτός Ελλάδας τον καιρό τον Μελισσών. Θεώρησα πως θα είναι βοηθός σκηνοθέτη για τον «Παράδεισο των κυριών».

Μιλούσαμε μισή ώρα και μου είπε ότι θα με ξαναφωνάξει. Τον ρώτησα αν θα ακολουθήσουν το ιταλικό φορμάτ του «Παραδείσου» και έβαλε τα γέλια. Μου είπε είσαι εδώ για τη «Μάγισσα». Βγήκα έξω και έψαχνα στο κινητό μου να δω ποιος είναι ο Λευτέρης Χαρίτος. Έκανα μετά κάστινγκ μόνη μου και μετά με τον τηλεοπτικό Τζανή».

Καλλιόπη Χάσκα
Πηγή: Instagram/kalliopichaska
Καλλιόπη Χάσκα
Πηγή: Instagram/kalliopichaska

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Καλλιόπη Χάσκα στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2013. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Καλλιόπη Χάσκα έχει γράψει: «same person».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ