Καλλιόπη Χάσκα: Το μπέρδεμα στο κάστινγκ, ο έρωτας για την υποκριτική και η… “ατομάρα” Έλλη Τρίγγου – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Καλλιόπη Χάσκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα» ως «Μεταξία», μίλησε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, για τις σπουδές της, αλλά και για τη ζωή της γενικότερα.

«Η μαμά μου είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου, αλλά ήθελε πάντα να μου μεταδώσει την αγάπη της για τις τέχνες» αποκάλυψε αρχικά η ηθοποιός ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που κατάφερε να πάρει τον ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1: «Είχα στο μυαλό μου ότι με κάλεσαν για το κάστινγκ της σειράς “Ο παράδεισος των κυριών”, δεν είχα ιδέα ότι με φώναξαν για τη “Μάγισσα”… Πήγα στο κάστινγκ προετοιμασμένη για τη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, μου σύστησαν τον Λευτέρη Χαρίτο αλλά δεν τον ήξερα καθόλου γιατί έλειπα εκτός Ελλάδας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μιλούσα με τον Λευτέρη Χαρίτο χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι, σοκαρίστηκα».

Για τον τρόπο που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, η Καλλιόπη Χάσκα είπε: «Πέρασα στη Φιλοσοφική, αλλά δεν πήγα. Σπούδασα τραγούδι και χορό. Όταν έκανα το «Chicago» ερωτεύτηκα την υποκριτική».

Η Καλλιόπη Χάσκα αναφέρθηκε και στο πόσο ωραία περνούν στα γυρίσματα αλλά και το πόσο κοντά έχει έρθει με τους συμπρωταγωνιστές της λέγοντας χαρακτηριστικά για την τηλεοπτική Θεοφανώ: «Η Έλλη Τρίγγου είναι “ατομάρα”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ