Το κοριτσάκι της φωτογραφίας από μοντέλο έγινε παρουσιάστρια – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο του θεάματος ως μοντέλο, όμως στη συνέχεια ασχολήθηκε και με την υποκριτική και με την παρουσίαση.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Νικολέττα Ράλλη

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Νικολέττα Ράλλη στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1983 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2005 έλαβε μέρος στα Καλλιστεία του Ant1, στα οποία απέσπασε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς 2005.

Το 2006 έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 «Σκερτσάκια». Επίσης έχει συμμετάσχει στις σειρές: «Σφηνάκια», «Σε είδα», «Ο άγγελος μου, ο διάβολός μου» και «Ελεύθερος κι Ωραίος».

Πορεία στην παρουσίαση

Η Νικολέττα Ράλλη ξεκίνησε να ασχολείται με την παρουσίαση εκπομπών το 2009, στο κανάλι Mad Tv.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει παρουσιάσει αρκετές εκπομπές, μεταξύ αυτών: «Made in Star», «Όλα Καλά», «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» και «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο».

Λίγους μήνες μετά το τέλος της εκπομπής της «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», σε ανάρτησή της στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram η Νικολέττα Ράλλη είχε γράψει: «Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή».

«Και αυτό επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα και για αυτή την απάντηση μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχληση όσον αφορά το περιεχόμενο της, ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια! Και έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι, μπράβο μας», είχε διευκρινίσει.

Η σχέση και η γέννηση της κόρης της

Η Νικολέττα Ράλλη από το 2018 είναι μαζί με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο. Το 2020 η παρουσιάστρια έφερε στην ζωή την κόρη τους, Σοφία.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, η Νικολέττα Ράλλη είχε εξομολογηθεί: «Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να σας πω; Μιλάμε για μια περίοδο που, εκτός του ότι επιτρεπόταν μόνο ένα άτομο, ήταν άγρια και μετά, που επίσης δεν ξέραμε τι είναι αυτό και που θα καταλήξει (σ.σ. κορωνοϊός), δεν ήρθε και κανένας στο σπίτι για να δει το παιδί. Κανένας, τίποτα, ούτε βοήθεια επαγγελματική ούτε βοήθεια οικογενειακή. Τίποτα. Μετά το μαιευτήριο δεν πήγα στο σπίτι μου, δεν μπορούσα».

«Είχα στήσει το παιδικό δωμάτιο στο δικό μου σπίτι με την προοπτική να καθίσουμε τον πρώτο καιρό εκεί γιατί έμενε δίπλα η μαμά μου. Έφυγα μετά από τέσσερις μαύρες νύκτες στο μαιευτήριο… Δεν ξέρω τι ήταν!

Τότε δεν πιστεύεις ούτε ότι φταίνε οι ορμόνες ούτε τίποτα, δεν ξέρεις τίποτα. Στα καλά καθούμενα, εντελώς ξαφνικά, εκεί που ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μια γυναίκα που πιάνει την πέτρα και τη στύβει και δεν μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι, Θεέ μου βοήθεια! Δεν σταμάταγα να κλαίω! Όχι γιατί γέννησα, “γιατί Θεέ μου;”. Χωρίς λογική, χωρίς τίποτα. Δεν υπήρχε λογική. Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι και φοβόμουν πάρα πολύ», είχε προσθέσει.

Επίσης, είχε συμπληρώσει: «Πήγα σε ψυχίατρο, πήρα και φάρμακα γιατί, με το που έφυγα από το μαιευτήριο, μου έφυγε. Μου ξαναήρθε όμως αυτή μαυρίλα σε κάποια περίοδο περίπου μετά από έναν μήνα, μπορεί και δύο, με έπιανε κάτι μετά τις τρεις το μεσημέρι».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News η Νικολέττα Ράλλη μιλώντας για τον σύντροφό της είχε αναφέρει: «Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες και αυτό δεν το ξέρεις αν δε το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη».

Ακόμα, σε ερώτηση για το αν είναι στα άμεσα σχέδιά τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, η ίδια είχε απαντήσει πως: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αλλά αν είναι να γίνει, ας γίνει. Ούτε καν είχα φανταστεί πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το κομμάτι της μητρότητας, αν δε το ζήσεις, δε μπορείς να το διανοηθείς. Είμαι ένας άνθρωπος με πολλή υπομονή και με το παιδί αυτή η υπομονή πολλαπλασιάστηκε επί χίλια. Επίσης, ανακάλυψα και άλλες αντοχές σε διάφορους τομείς».

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Νικολέττα Ράλλη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ