Survivor 2024: Το τελεσίγραφο της παραγωγής στην Σταυρούλα

Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή (31/3) στις οθόνες μας. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα απέχει από τα αγωνίσματα, κάνοντας διαχείριση των δυνάμεών της. Ως αθλήτρια άλλωστε ξέρει πότε πρέπει να δίνει το 100% και πότε να κάνει πίσω.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα έμοιαζε να το… παρακάνει με την αγωνιστική αποχή και, για αυτό το λόγο, η παραγωγή την προειδοποίησε.

Η παραγωγή δεν θέλει να απέχουν τα “αστέρια” της σεζόν από τα αγωνίσματα γιατί και η τηλεθέαση δέχεται… πλήγμα. Ειδικά φέτος που το MasterChef παίρνει την μερίδα του λέοντος στα νούμερα. Έτσι έδωσαν ένα… τελεσίγραφο με αποδέκτη την Σταυρούλα. «Αν δεν σταματήσεις την αποχή θα ληφθούν αυστηρά μέτρα» της διαμήνυσαν σύμφωνα με το Athens Magazine.

Σημειώνεται ότι απήχε στα τελευταία αγωνίσματα, παρότι οι γιατροί έλεγαν, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την υγεία και την αγωνιστική της ετοιμότητα. Η Σταυρούλα φαίνεται να αποφάσισε να μπει εκ νέου στο στίβο μάχης για να αποφύγει… τα χειρότερα. Έτσι συμμετείχε κανονικά στο τελευταίο επεισόδιο και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ