Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον “Ντίλαν” – Τα συγκινητικά μηνύματα από διάσημους φίλους του Λουκ Πέρι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη από την είδηση του θανάτου του Λουκ Πέρι, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό.

Διάσημοι ηθοποιοί, φίλοι, συμπρωταγωνιστές του στο “Beverly Hills 90210” αλλά και στο “Riverdale” γέμισαν τα social media με συγκινητικές αναρτήσεις, αποχαιρετώντας τον διάσημο ηθοποιό.

Τα γυρίσματα για τη σειρά που συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, “Riverdale”, σταμάτησαν, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είναι συντρετριμμένοι.

O Steve του Beverly Hills αποχαιρετά τον φίλο του, Dylan

Ο Ian Ziering αποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του γράφοντας μεταξύ άλλων: «Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα υπέροχα μοιραστήκαμε τα τελευταία 30 χρόνια».

Η Άντρεα του Beverly Hills αποχαιρετά τον “Ντίλαν”

Η Γκαμπριέλ Καρτέρις, έγραψε στο twitter της “Αγαπημένε μου Λουκ, είμαι συντετριμμένοι και δεν έχω λόγια. Εσύ φίλε μου ήσουν μια γενναία ψυχή και άφησες το σημάδι σου. Η αγάπη μου και οι προσευχές μου στην οικογένειά σου και σε όσους σε αγαπούν. RIP”.

Η τηλεοπτική σύζυγος του Πέρι στη σειρά Riverdale

Η Μόλι Ρινγκουάρντ έγραψε “Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη. Θα μου λείψεις τόσο πολύ Λουκ Πέρι. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά σου”

Οι σεναριογράφοι της σειράς “Riverdale”: Θα μας λείψεις

Οι ομάδα των σεναριογράφων του Riverdale αναφέρουν “Λουκ Πέρι… ήσουν μια χαρούμενη και ζωηρή ψυχή Θα λείψεις σε όλους αλλά σίγουρα το κληροδότημα σου θα το θυμόμαστε για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη και αγάπη, φίλε”.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί του

Το Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποχαιρέτησε μέσω twitter τον Λουκ Πέρι: “Ο Λουκ ήταν ένας καλόκαρδος και εκπληκτικά ταλαντούχος καλλιτέχνης. Ήταν τιμή μου που είχα τη δυνατότητα να δουλέψω μαζί του. Οι σκέψεις και προσευχές μου για αυτόν αλλά και τους αγαπημένους του”.

Λίλι Ρέινχαρτ: Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα μπορώ πια να σε αγκαλιάσω

Μία από τις ηθοποιούς του Rivedale γράφει “Το βρίσκω δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα είναι πια δίπλα μου για να του δώσω αγκαλιές αγάπης και για να μοιραστεί την σοφία του και την καλοσύνη του με όλους μας. Σκέφτομαι την οικογένεια του. Τα παιδιά του. Προσεύχομαι για αυτούς να το ξεπεράσουν και να βρουν την ειρήνη τους μέσα από αυτή τη συγκλονιστική απώλεια”.

Πατρίσια Αρκέτ: Αναντικατάστατος όμορφος και καλοσυνάτος άνθρωπος

“Λουκ Πέρι – Αναντικατάστατος όμορφος και καλοσυνάτος άνθρωπος, απίστευτος φίλος, γενναιόδωρος ηθοποιός, υπέροχος πατέρας στον Τζακ και τη Σόφι και δοτικός σύντροφος στην Μάντισον. Όλοι είμαστε συντετριμμένοι. Εσύ είσαι η αγάπη και εσύ είσαι το φως” έγραψε η Πατρίσια Αρκέτ.

Ολίβια Μουν: Ήσουν ο πρώτος μου έρωτας

“Ο Λουκ Πέρι ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Περισσότερο η εμμονή μου (φορούσα κονκάρδες με το πρόσωπό του πάνω στο σχολείο). Ονειρευόμουν να τα καταφέρω στο Λος Άντζελες για να τον γνωρίσω. Δεν τα κατάφερα, αλλά πάντα άκουγα ότι ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Προσεύχομαι για την οικογένεια και τα παιδιά του… Αναπαύσου εν αγάπη” έγραψε η νεαρή ηθοποιός.

Κρίστι Σουάνσον: Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα

“Ξύπνησα στις 4:30 το πρωί με την σκέψη του Λουκ και δεν μπορούσα να συνεχίσω τον ύπνο μου. Πέντε ώρες μετά έμαθα ότι έφυγες. Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα και δεν θα σταματήσουν ποτέ. Ήσουν εκείνος ο τύπος, ο παντοτινός φίλος, πάντα προσέχαμε ο ένας τον άλλο και πάντα θα σε θυμάμαι με αυτόν τον τρόπο” έγραψε με μια φωτογραφία τους.

Τσάρλι Σιν: Έκανες τα πάντα καλύτερα

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε “Λουκ Πέρι, εσύ έκανες κάθε κατάσταση καλύτερη. Η κομψότητά σου, το πνεύμα σου, η γοητεία σου και η γιγάντια καρδιά σου ενέπνευσαν και μάγεψαν τόσους πολλούς από εμάς σε αναρίθμητες περιπτώσεις. Αναπαύσου καλέ κύριε. Ήταν πραγματική τιμή μου που σε ήξερα όλα αυτά τα χρόνια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ