Τι λέει η Στεφανίδου για την “κόντρα” της με την Μενεγάκη

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε στο περιοδικό “Hello!” για την αντίδρασή της, όταν πληροφορήθηκε την εγκυμοσύνη της Eλένης Μενεγάκη. 

«Ο κόσμος αγαπάει πολύ να μαθαίνει για την Ελένη, για το τι κάνει στη ζωή και την οικογένειά της, γιατί δεν τη βλέπει ως δημοσιογράφο, αλλά ως προσωπικότητα. Ήξερα λοιπόν ότι η εγκυμοσύνη της θα προσέλκυε πολύ κόσμο. Για τον καθένα χτίζεται από τα Μέσα μία ταυτότητα. Για την Ελένη, η ταυτότητα που έχει χτιστεί είναι αυτή. Εγώ έχω άλλη ταυτότητα, η οποία έχει βασιστεί στα θέματα που έχω βγάλει, στις αποκαλύψεις, στις συνεντεύξεις. Ήξερα τι ρόλο θα έπαιζε αυτό. Σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί, αλλά είναι όλα μέσα στο παιχνίδι και αντιμετωπίστηκε», τόνισε η παρουσιάστρια του Epsilon.

Τι ισχύει όμως για την «κόντρα», μεταξύ των μεγάλων κυριών της τηλεόρασης, η οποία προκάλεσε το ενδιαφέρον των media; «Δεν ένιωσα ποτέ να έχω κόντρα με κανέναν. Αρχικά ήταν δύο ομοειδή προγράμματα και ήταν λογικό το κοινό να επιλέξει αυτό που γνώριζε περισσότερα χρόνια. Θα ένιωθα ανταγωνιστικά, αν αυτός που ήταν απέναντί μου έβγαζε καλύτερα θέματα από μένα», δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για όσα την οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου από το STAR.

«Καταρχάς, να πω ότι είχα μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση με τους ανθρώπους του καναλιού, και όχι μόνο με τους δημοσιογράφους. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που, ως άνθρωπος ερωτευμένος με τη δουλειά μου, αν αισθανθώ ότι δεν είμαι σε θέση να προσφέρω στο κανάλι αυτό που μπορώ, εγκλωβίζομαι. Η πρόταση, λοιπόν, που μου έγινε από το Star ήταν τέτοια, που ένιωσα ότι δε θα μπορούσα να δώσω το καλύτερο για μένα και για το κανάλι. Ήταν κάτι που δεν το πίστευα, και όταν δεν πιστεύω σε κάτι, δε συμβιβάζομαι. Είδα ότι δε θα λειτουργήσει, το είπα στο κανάλι, το συζητήσαμε, δε μου έγινε αντιπρόταση εγκαίρως και κάπως έτσι χώρισαν οι δρόμοι μας».

Πηγή: Hello!

 

Δείτε επίσης:

Όταν η Στεφανίδου έμαθε ότι η Μενεγάκη είναι… έγκυος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ