Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αθώωση για την υπόθεση με τυχερά παίγνια σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο Θέμης Αδαμαντίδης αθωώθηκε για την υπόθεση με τυχερά παίγνια. Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη στην Κυψέλη τον Φεβρουάριο του 2021.

Η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα συνάντησε τον Θέμη Αδαμαντίδη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μετά την αθώωση του. Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να μιλήσει, ενώ αρκέστηκε να πει: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ήταν μία απόφαση που την περίμενα».

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη είχε μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, λίγο πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είχε αναφέρει: «Πρόκειται για μία υπόθεση την περίοδο του κορoνοϊού, για κάποια παραβίαση διατάξεων σχετικά με τυχερά παίγνια. Θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν τυχερά παίγνια, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή ο εντολέας μου. Ήταν τυχαία η είσοδός του στο χώρο όπου διαδραματίζονταν τα συγκεκριμένα περιστατικά και αυτό θα αποδειχτεί και στην ακροαματική διαδικασία. Αν κατά το παρελθόν είχε την οποιαδήποτε σχέση με τυχερά παίγνια, νομίζω ότι έχει δώσει και ο ίδιος τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη. Πράγματι ήταν συνάντηση φίλων, πράγματι δεν είχε καμία σχέση με ό,τι διαδραματίζονταν εντός του χώρου. Είχε άγνοια και αυτό έχει αποδειχθεί από την πρώτη στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ