Είναι αυτή η κρυφή ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν; – Η ποπ σταρ που φημολογείται ότι γέννησε το παιδί του

Η Βορειοκορεάτισσα ποπ σταρ έχει εντοπιστεί έξω με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εν μέσω φημών ότι είναι η μυστική του ερωμένη και γέννησε και ένα παιδί.

Έχοντας εγκαταλείψει το ρόλο της στην κορυφαία ομάδα κοριτσιών της Βόρειας Κορέας , το συγκρότημα Moranbong, η Hyon Song-wol εργάζεται τώρα στην προσωπική γραμματεία του δικτάτορα.

Την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκε με τον Κιμ στην Πιονγκγιάνγκ, όπου την είδαν κολλημένη στο τηλέφωνό της ενώ οι άλλοι βοηθοί κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις.

Τώρα ένας συνταξιούχος κατάσκοπος λέει ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και ότι αυτή και ο δικτάτορας έχουν αποκτήσει και τον καρπό του έρωτά τους. Ο Choe Su-yong, πρώην μέλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NIS) στη γειτονική Νότια Κορέα, είπε ότι το παιδί ονομάζεται Kim Il-bong.

Ο Choe είπε πρόσφατα στους Korea Times ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει επίσης έναν νόμιμο γιο με τη σύζυγό του, Ri Sol-ju, αλλά το αγόρι είναι πολύ «χλωμό και αδύνατο» για τη δημόσια ζωή. Μιλώντας στην εφημερίδα Chosun Ilbo, περιέγραψε την αντίθεση μεταξύ των ετεροθαλών αδελφών.

Είπε: «Ο νόθος γιος, ο Kim Il-bong, είναι εύρωστος, αλλά ο πρώτος γιος που γεννήθηκε από τη σύζυγο του Κιμ είναι αδύνατος σε βαθμό που περιγράφεται με βορειοκορεατικούς όρους ως αξιολύπητος».

Σύμφωνα με τον πρώην κατάσκοπο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν γνώρισε την Hyon Song-wol όταν ήταν ακόμη στο σχολείο στην Ελβετία. Ο Choe είπε ότι η Hyon δούλεψε για τον δικτάτορα και την αδελφή του, Kim Yo-jong, ως νταντά, αλλά η σχέση που δημιουργήθηκε, συνεχίστηκε κατά την επιστροφή τους στη Βόρεια Κορέα.

Ο πατέρας και ο προκάτοχος του Κιμ, Κιμ Γιονγκ-ιλ, αποδοκίμασε τη σχέση και τον διέταξαν να την διακόψει, σύμφωνα με μια έκθεση της Νότιας Κορέας από το 2012. Αλλά μετά το θάνατο του πατέρα του, «ο γιος πιστεύεται ότι αναζωπύρωσε τη σχέση», ανέφερε η έκθεση.

Ο Michael Madden, ιδρυτής του North Korea Leadership Watch, είπε ότι υπήρχε καλός λόγος να πιστεύουμε ότι το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά στην Ελβετία. «Ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε, νομίζω, με αρκετά καλό βαθμό εμπιστοσύνης στην ακρίβειά του, είναι ότι είχαν στενή σχέση όταν σπούδαζε στην Ελβετία. Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα η Hyon Song-wol να έμενε με τον Kim Jong-un και την Kim Yo-jong όταν ζούσαν στην Ελβετία ή μπορεί να είχε πάει να τους επισκεφτεί. Μπορούμε να πούμε αρκετά αξιόπιστα ότι έχουν μια πολύ στενή σχέση», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ