Θέμης Αδαμαντίδης: Αθωώθηκε για την υπόθεση με τυχερά παίγνια σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη

Αθωώθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης για την υπόθεση με τυχερά παίγνια. Υπενθυμίζεται ότι ο λαϊκός τραγουδιστής είχε συλληφθεί σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη στην Κυψέλη τον Φεβρουάριο του 2021.

Η Άρια Καλύβα είπε σήμερα (10/4) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ότι: «Μετά από πολλές αναβολές εκδικάστηκε σήμερα, χωρίς να δώσει το παρών ο ίδιος γιατί είχε μία ίωση. Από τον νομικό ισχυρισμό αποδείχτηκε ότι ο τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση, καθώς είχε πάει στο σημείο για να βρει φιλικό του πρόσωπο το οποίο αργότερα ήταν μέσα στους συλληφθέντες».

Στην εκπομπή μίλησε και δικηγόρος του τραγουδιστή, λίγο πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε: «Πρόκειται για μία υπόθεση την περίοδο του κορωνοϊού, για κάποια παραβίαση διατάξεων σχετικά με τυχερά παίγνια. Θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν τυχερά παίγνια, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή ο εντολέας μου. Ήταν τυχαία η είσοδός του στο χώρο όπου διαδραματίζονταν τα συγκεκριμένα περιστατικά και αυτό θα αποδειχτεί και στην ακροαματική διαδικασία. Αν κατά το παρελθόν είχε την οποιαδήποτε σχέση με τυχερά παίγνια, νομίζω ότι έχει δώσει και ο ίδιος τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη. Πράγματι ήταν συνάντηση φίλων, πράγματι δεν είχε καμία σχέση με ό,τι διαδραματίζονταν εντός του χώρου. Είχε άγνοια και αυτό έχει αποδειχθεί από την πρώτη στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ