Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 22χρονη – «Τελευταία φορά μιλήσαμε πριν από το δυστύχημα» λέει η μητέρα της

Μάχη για την ζωή της εξακολουθεί να δίνει η 22χρονη συνοδηγός, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (08/04) στο Πόρτο Ράφτη, με θύμα τον 27χρονο οδηγό.

Πόρτο Ράφτη: 27χρονος ο νεκρός του τροχαίου – Σε δύο κολόνες και μία στάση λεωφορείου προσέκρουσε το αυτοκίνητο

Η 22χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ, καθώς έχει χτυπήσει κυρίως στο κεφάλι, ενώ φέρει τραύματα και στο πόδι, στο χέρι, στον πνεύμονα και στον αυχένα, σύμφωνα με την μητέρα της που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Εγώ μία ανησυχία την είχα, πάντα ανησυχούσα με όποιον κι αν ήταν τα κορίτσια μου. Ποιος γονιός δεν έχει φόβο για το παιδί του; Το βράδυ πριν το δυστύχημα μιλήσαμε τελευταία φορά, πριν πάνε για φαγητό με τον φίλο της. Ήταν πολύ καλά» ανέφερε αρχικά η μητέρα της 22χρονης και πρόσθεσε:

«Με τους γονείς του 27χρονου μιλήσαμε στο νοσοκομείο, είναι μες την μαύρη θλίψη, όλοι είμαστε».

Το βίντεο-σοκ από το σφοδρό τροχαίο

Νωρίτερα, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη χθες το βράδυ (Δευτέρα, 8/4) στο Πόρτο Ράφτη.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος, κατέγραψε την στιγμή του σφοδρού τροχαίου, με θύμα έναν 27χρονο. Το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος έπεσε με ταχύτητα πάνω σε μία στάση λεωφορείου και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε δύο κολόνες και ντεραπάρισε.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε ακαριαία την ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε η 22χρονη συνοδηγός, η οποία νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το τροχαίο συνέβη στη Λ. Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Ήταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ