Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες που θα τον στηρίξουν

Για τις 14 Ιουλίου έχει οριστεί η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι μάρτυρες που θα σταθούν στο πλευρό του ανήκουν στο στενό του περιβάλλον.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του και την πρώτη σύζυγό του αλλά και τη μετέπειτα σύντροφό, ενώ στην υπεράσπιση θα συμβάλλουν και δύο φίλοι του τραγουδιστή, ένας εκ των οποίων είναι αστυνομικός.

Ο τραγουδιστής που αρνείται την κατηγορία θα έχει στο πλευρό του -εκτός από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια- ακόμη πέντε μάρτυρες, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό.
Οι πέντε μάρτυρες, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι:

  • Ο μεγάλος γιος του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος θα υποστηρίξει ότι ο πατέρας του δεν έχει ασκήσει βία εναντίον κάποιας γυναίκας
  • Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή και μητέρα του μεγάλου του γιου
  • Η πρώην σύντροφος που έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον τραγουδιστή
  • Φίλος του τραγουδιστή, που είναι αξιωματικός στην Αστυνομία
  • Ακόμα ένας φίλος του Θέμη Αδαμαντίδη

Το χρονικό

Ο τραγουδιστής συνελήφθη, καθώς η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη τον κατήγγειλε σήμερα στην αστυνομία για ξυλοδαρμό. Η ΕΛΑΣ συνέλαβε  τον γνωστό τραγουδιστή στους Αμπελόκηπους, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη. Από εκεί τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, καθώς στο συγκεκριμένο ΑΤ είχε υποβληθεί η μήνυση από την σύντροφό του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, που υπέβαλε και εκείνος μήνυση στην πρώην σύντροφο του, Βαρβάρα Κίρκη για ψευδή καταμήνυση, οδηγήθηκε στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η δίκη είχε οριστεί για την περασμένη Δευτέρα (4/7), όμως ύστερα από αίτημα αναβολής  που υποβλήθηκε από την πλευρά της καταγγέλλουσας, ορίστηκε για τις 14 Ιουλίου.

«Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και έπειθε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ