The Weeknd: Φήμες για ειδύλλιο με την κολλητή της πρώην του Μπέλα Χαντίντ – Τι συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί;

Έντονες είναι οι φήμες σχετικά με την ερωτική ζωή του The Weeknd, ο οποίος αυτήν τη φορά εθεάθη σε εστιατόριο στο Λος Άντζελες με τη Σίμι Κάντρα, πρώην κολλητή της πρώην συντρόφου του popstar, Μπέλα Χαντίντ.

Οι δυο τους βγήκαν από το εστιατόριο τηρώντας τις αποστάσεις για να μην προσελκύσουν βλέμματα και πυροδοτήσουν νέες φήμες, κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν. Οι δυο τους απόλαυσαν το δείπνο τους σε κεντρικό εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ και οι κακές οι γλώσσες έχουν να πούνε πολλά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο The Weeknd φέρεται να έχει σχέση με τη Σίμι.

Οι φήμες, που ήθελαν τους δυο τους ζευγάρι, ξεκίνησαν τον Απρίλιο. Εκείνη την εποχή η Μπέλα Χαντίντ σταμάτησε να ακολουθεί στα social media και τον πρώην της και τη φίλη της, αν και, παρά τις φήμες, δεν είχαν θεαθεί ξανά μαζί μέχρι την Τετάρτη, που οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν να βγαίνουν μαζί από το εστιατόριο. Η Σίμι μαζί με την αδελφή της Χέιζ αποτελούν το δίδυμο των DJ και μαζί παρουσίασαν τη δική τους σειρά ομορφιάς SIMIHAZE BEAUTY πέρυσι.

Τον περασμένο μήνα η Σίμι μαζί με τη Χέιζ παρευρέθηκαν στο πάρτι για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του The Weeknd, πυροδοτώντας νέες φήμες για ειδύλλιο.

Φέρεται η σχέση της Μπέλα Χαντίντ με τον popstar να ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015, αλλά έκτοτε είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οριστικά τον Αύγουστο του 2019, έπειτα από τέσσερα χρόνια, στα οποία είχαν χωρίσει αρκετές φορές, ενώ ο The Weeknd, μέσα στο 2017 έκανε ολιγόμηνη σχέση με τη Σελένα Γκόμεζ. Τη στιγμή του οριστικού χωρισμού τους το καλοκαίρι του 2019, πηγή ανέφερε ότι οι δυο τους ήθελαν διαφορετικά πράγματα.

Tο ζευγάρι επανασυνδέθηκε τον Αύγουστο πέρυσι στη διάρκεια της πρόβας για τα βραβεία VMA του MTV, αλλά εκείνη την εποχή ο τραγουδιστής φέρεται να ήταν σε σχέση με την Αντζελίνα Τζολί, αφού οι δυο τους είχαν θεαθεί αρκετές φορές μαζί.

Τώρα που κυκλοφορούν οι φωτογραφίες του με τη Σίμι, ερώτημα είναι τι ακριβώς συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί και αν πράγματι υπήρξε ή υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσά τους. Να σημειωθεί ότι ήταν ο ίδιος ο The Weeknd που έριξε λάδι στη… φωτιά, καθώς επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο τη σχέση του με την Τζολί. Σε ένα από τα καινούργια του τραγούδια ο καλλιτέχνης τραγουδά “το νέο κορίτσι μου είναι κινηματογραφική αστέρας”.

Άρχισαν έτσι οι εικασίες ότι ο στίχος αναφέρεται στη σχέση του popstar με τη 46χρονη Χολιγουντιανή σταρ και οι φαν επιμένουν ότι το τραγούδι αυτό επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Τζολί. Βέβαια, βοηθά και ο The Weeknd στη διάδοση της συγκεκριμένης φήμης καθώς σε άλλο σημείο του μουσικού κομματιού δίνει περισσότερα… ενοχοποιητικά στοιχεία: “Δεν σε έχει αγγίξει ένας άνδρας τόσο καιρό. Επειδή η τελευταία φορά ήταν πολύ δυνατή” στίχος που φαίνεται πως αναφέρεται στον άσχημο χωρισμό της Τζολί από τον Μπραντ Πιτ το 2016.

Επίσης, στο τραγούδι ” Starry Eyes” ο καλλιτέχνης τραγουδά: “Την αγάπησα αμέσως, την έκανα να ουρλιάξει σαν τη Νιβ Κάμπελ, αλλά την κάνω να γελά, ορκίζομαι ότι θεραπεύει όλες τις καταθλιπτικές μου σκέψεις. Είπα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα ερωτευθώ αλλά να που συμβαίνει πάλι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ