Θαυμαστές γιούχαραν τον Κάνιε Ουέστ επειδή υποστήριξε τον Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ράπερ, Κάνιε Ουέστ, εξέφρασε την υποστήριξή του στο εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές του να αρχίσουν να τον γιουχάρουν και να σφυρίζουν αποδοκιμαστικά.

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας χθες το βράδυ στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας ο τραγουδιστής είπε απευθυνόμενος στους θεατές ότι δεν ψήφισε στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου «αλλά εάν ψήφιζε, θα είχε ψηφίσει τον Τραμπ».

Ο Ουεστ δεν είχε διατυπώσει την άποψή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την ώρα που άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Μπιγιονσέ, η Κέιτ Πέρι και ο Μπρους Σπρίνγκστιν είχαν ταχθεί δημοσίως στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον.

«Μισώ το γεγονός ότι επειδή είμαι διάσημος όλοι μου έλεγαν να μην λέω πόσο μου άρεσαν οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις» πρόσθεσε ο Ουεστ, όπως αποκαλύπτεται στα σχετικά βίντεο που ανήρτησαν θαυμαστές του στο Twitter και το YouTube.

«Μου άρεσε πολύ η προσέγγισή του (Τραμπ)», συμπλήρωσε ο Κάνιε Ουεστ, ο οποίος πέρυσι είχε δηλώσει ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να γιουχαΐζουν τον καλλιτέχνη, ενώ κάποιοι άλλοι πέταγαν αντικείμενα προς τη σκηνή.

Ο ίδιος φώναξε «χτίστε αυτό το τείχος» κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, σε μια προφανή αναφορά στην υπόσχεση του Ντόναλντ Τραμπ να κατασκευάσει ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού.

Ο Κάνιε Ουέστ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι κι επιχειρηματία Κιμ Καρντάσιαν, άφησε να εννοηθεί ότι συνεχίζει να έχει φιλοδοξίες για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

«Δεν λέω το 2020 ως ένδειξη ασέβειας προς τον πρόεδρό μας… Απλά λέω ότι έχω κάποιες ιδέες σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να συνδυάσουμε τις ιδέες μας», είπε ο Ουέστ στο πλήθος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή βίντεο: twitter

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη ηθοποιός ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Παντρεύεται ο Ρίκι Μάρτιν

Ο Τομ Χανκς χορεύει σε ελληνικό γλέντι: Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ