Θάνος Τζάνης: Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του απαντούσα ότι κάνει λάθος

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Θάνος Τζάνης. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής κατά την διάρκεια της συνέντευξης δήλωσε ότι «Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος» και πως «Θέλω η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα».

Αρχικά ο Θάνος Τζάνης ανέφερε: «Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξήγησε ότι: «Κατά την δική μου άποψη, ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Ίσως, επειδή έτσι το έχω μάθει, έτσι το ξέρω. Αν και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα ξεκινάνε από πολύ νωρίς μέσα στο σπίτι. Πιστεύω ότι το παιδί αν από μικρό το συμβουλεύσεις και το έχεις κοντά σου, θα μεγαλώσει με τον τρόπο που εσύ θα του δώσεις την δική σου κατεύθυνση.

Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε με αυτές τις αρχές από το σπίτι μου, με την εκκλησία, με την πατρίδα, με την οικογένεια. Θα ήθελα να δω τον γιο μου να πάει στην εκκλησία γαμπρός. Θα ήθελα να τον δω να παντρευτεί, να κάνει ένα παιδάκι».

Ακόμα, σημείωσε: «Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, ευτυχώς έχω μία υπέροχη σύζυγο που κρατάει το σπίτι. Θέλω η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα. Τι να κάνω; Έτσι είμαι!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ