Τέτα Καμπουρέλη: Πέρασα δύσκολα, μου είχαν ρίξει μια «ταφόπλακα»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη. Η αισθητικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τον σύντροφό της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Αρχικά, η Τέτα Καμπουρέλη ανέφερε: «Μια αγαπημένη μου τηλεοπτική στιγμή ήταν τότε με την τρόμπα χειλιών στο πρωινό. Ο σύντροφός μου είναι ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό, δεν είχε καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, με ακολουθεί παντού.

Τον έχω γνωρίσει στην οικογένεια και στα παιδιά μου. Μία γυναίκα θέλει πάντα να μεγαλώσει, να παντρευτεί, να γίνει μία νυφούλα, είναι το όνειρο ζωής. Εγώ τώρα που το φόρεσα ξανά ένιωσα πάρα πολύ ωραία. Τώρα, αν συμβεί, θα το αποφασίσω με τον σύντροφό μου και θα το μάθετε».

Στη συνέχεια η γνωστή αισθητικός είπε: «Πέρασα δύσκολα. Τώρα είμαι καλά, έχω αγάπη, στήριξη και σεβασμό. Μου είχαν ρίξει μια «ταφόπλακα» αλλά σιγά σιγά πήρα δύναμη. Η γνωριμία μου με τον Δημήτρη με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν ασχολούμαι με τον πρώην σύζυγό μου και δεν ξέρω αν έχει κινηθεί νομικά, κοιτάζω μπροστά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ