Ανατροπές στη Μάγισσα 2 – Η Μαρία Κίτσου έρχεται, η Ελλη Τρίγγου μένει;

Με σημαντικές ανατροπές προχωρούν οι συζητήσεις και οι διεργασίες για τον νέο κύκλο της «Μάγισσας», που θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Οι νέοι πρωταγωνιστές, οι ανατρεπτικές σκέψεις στο σενάριο της σειράς αλλά και ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 αλλάζουν τα έως τώρα δεδομένα και φέρνουν τα πάνω κάτω στη «Μάγισσα 2».

Τελικά, θα αποχωρήσουν όλοι οι ηθοποιοί από το φετινό καστ; Και πού ακριβώς θα μας μεταφέρει χρονικά ο δεύτερος κύκλος; Τρία χρόνια μετά τις «Αγριες μέλισσες», η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στην «αγκαλιά» της dream team με τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρο Καλκόβαλη και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, αναλαμβάνοντας τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Η εμπλοκή που προκλήθηκε από τη δέσμευσή της να πρωταγωνιστήσει και στη μίνι σειρά «The mother» του Alpha οδηγείται προς επίλυση.

Η Μ. Κίτσου θα μετέχει στα γυρίσματα της μίνι σειράς του Alpha για το επόμενο δίμηνο, ενώ στα τέλη Μαΐου θα «ντυθεί» τη «Μάγισσα» και θα μπει στο μεγάλο ταξίδι στον χρόνο. Για τον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αναφέρει η Reallife, ξεκινούν ήδη συζητήσεις με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αναμένεται, επίσης, να ενταχθεί στο καστ της επικής σειράς του ΑΝΤ1.

Θα μας αποχαιρετήσουν, όμως, όλα τα πρόσωπα από το φετινό καστ;

Η ανατροπή έρχεται από το σενάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μερικά από τα πρόσωπα του φετινού καστ, μεταξύ αυτών και η Ελλη Τρίγγου, να εμφανιστούν και στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, η «Μάγισσα» θα μεταφερθεί αρχικά περίπου 30 χρόνια μετά το τέλος της φετινής σεζόν για να μας δείξει την εξέλιξη της τρέχουσας ιστορίας.

Με άλλα λόγια, όποιος έχει… επιβιώσει από το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο φινάλε της φετινής σεζόν θα εμφανιστεί 30 χρόνια μεγαλύτερος. Λίγα επεισόδια αργότερα, η «Μάγισσα» θα κάνει τη μεγάλη βουτιά στον χρόνο -πίσω στο 1715- και θα εκτυλιχθεί το νέο κεφάλαιο με κεντρικό πρόσωπο τη Μ. Κίτσου. Αλλη μία ανατροπή αφορά τη ζώνη μετάδοσης.

Την προσεχή σεζόν, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να μετακινήσει την επική σειρά εποχής στο slot των 22:30 με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Για τη ζώνη των 21:00, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται είναι να πάρει θέση ελληνοποιημένη εκδοχή της επιτυχημένης ισπανικής σειράς εποχής «Gran Hotel».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ