Έκανε σχέση με συνάδελφό του χωρίς να ξέρει ότι είναι παντρεμένη – «Όταν το ανακάλυψα, τα είπα όλα στον σύζυγό της»

Ένας 52χρονος που εργάζεται στον κατασκευαστικό τομέα, ανέλαβε ένα έργο, πριν περίπου 3 μήνες, σε ένα σχολικό κτίριο. Εκεί γνώρισε την 56χρονη Jane, διευθύντρια επιχειρήσεων και υπεύθυνη του έργου. Το έργο προχωρούσε εξαιρετικά, και ενώ εκείνος φλέρταρε τη Jane διακριτικά, δεν ήθελε να παραβιάσει τα όρια της ευπρέπειας στη δουλειά, μιας και ήταν συνάδελφος και μία από τους πελάτες της εταιρείας.

Το ξεκίνημα μίας παθιασμένης σχέσης

Τον Ιανουάριο, εκείνος και η Jane ολοκλήρωσαν την τελευταία επιθεώρηση του έργου, και η γυναίκα του πρότεινε να πιούν έναν καφέ κάπου κοντά. Εκείνος συμφώνησε και άρχισαν να κάνουν παρέα. Κάποια στιγμή, η Jane τού πρότεινε να τη συνοδεύσει σε μία εκδήλωση της εταιρείας το Σάββατο της ίδιας εβδομάδας, πρόταση την οποία εκείνος δέχτηκε με χαρά. Τον είχε γοητεύσει η ομορφιά της γυναίκας.

Εκείνη, του πρότεινε, πριν την εκδήλωση, να περάσει να την πάρει απ’ το σπίτι της με ταξί, μιας και θα έπιναν το βράδυ. Πράγματι, πέρασε απ’ το σπίτι της και την πήρε και πήγαν μαζί στην εκδήλωση, όπου πέρασαν εξαιρετικά. Χόρευαν και φλέρταραν όλο το βράδυ και, όταν ήρθε η ώρα να την αφήσει στο σπίτι της, η Jane του πρότεινε να περάσουν το βράδυ μαζί. Εκείνος δέχτηκε και εκείνη φόρεσε ένα προκλητικό see-through νυχτικό και έκατσε κοντά του στον καναπέ. Δεν άργησαν ν’ αρχίσουν να φιλιούνται και να καταλήξουν στο κρεβάτι. Ο 52χρονος ήταν ενθουσιασμένος στη σκέψη ότι ξεκινούσε μία τόσο όμορφη σχέση μαζί της. Μία εβδομάδα μετά, η Jane τον κάλεσε να περάσουν το Σαββατοκύριακο μαζί, στο σπίτι της, και εκείνος δέχτηκε. Ήταν ένα πολύ ερωτικό σαββατοκύριακο και ο άνδρας πετούσε στα σύννεφα.

Η δυσάρεστη έκπληξη

Την επόμενη εβδομάδα, την κάλεσε και της πρότεινε να περάσουν το Σαββατοκύριακο στο δικό του σπίτι. Δεν περίμενε με τίποτα την απάντηση που θα έπαιρνε. Η Jane τού είπε ότι ο σύζυγός της θα επέστρεφε από το ταξίδι του στην Κίνα και άρα δεν γινόταν το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο. Ο 52χρονος έμεινε εμβρόντητος, ειδικά από το γεγονός ότι η Jane ανέφερε τόσο ελαφρά τη καρδία ότι είναι παντρεμένη. Μετά την “βόμβα” που του έριξε, της εξήγησε ότι δεν θέλει να βγαίνει με παντρεμένες, ενώ δεν ήθελε να την ξαναδεί. Εξακολουθούσε ωστόσο να βράζει στον θυμό του, μιας και σιχαινόταν όσους απατούσαν τους συντρόφους τους.

Η αποκάλυψη

Βρήκε το προφίλ του άνδρα της στο Facebook και τού έστειλε μήνυμα στο οποίο του έλεγε όλα όσα είχαν γίνει με τον ίδιο και τη γυναίκα του. Δύο μέρες μετά το μήνυμα στο messenger, η Jane τον είχε πάρει άπειρα τηλέφωνα, στα οποία εκείνος δεν απάντησε. Στη συνέχεια, τον βομβάρδισε με μηνύματα, βρίζοντάς τον. Ανέφερε ότι, με το να ενημερώσει τον σύζυγό της, ξεπέρασε τα όρια, και τον κατηγορούσε  ότι κατέστρεψε τον γάμο τους. Ο 52χρονος απάντησε στη Jane ότι, μισεί όσους  κοροϊδεύουν τους συντρόφους τους και της είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα φλέρταρε μαζί της αν ήξερε ότι ήταν παντρεμένη. Έκλεισε το μήνυμα λέγοντας ότι ο σύζυγος είχε κάθε δικαίωμα να γνωρίζει.

Οι απόψεις

Μετά το ξεκαθάρισμα, ο άνδρας ενημέρωσε και το αφεντικό του ότι θα αποχωρήσει από το έργο λόγω του δράματος που εκτυλίχθηκε. Μίλησε και στους φίλους του για την κατάσταση και, ορισμένοι του είπαν ότι η απόφασή του ήταν η σωστή και ότι καλά έκανε και ενημέρωσε τον απατημένο σύζυγο, τονίζοντας πως αν ήταν στη θέση του συζύγου, θα ήθελαν κάποιος να τους ενημερώσει. Άλλοι, μεταξύ των οποίων και το αφεντικό του, του είπαν ότι δεν έπρεπε να έχει ανακατευτεί στην υπόθεση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ