Μπρους Γουίλις: Η κόρη του αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, αποκάλυψε την Παρασκευή (16/3) μέσα από το Instagram προφίλ της ότι διαγνώστηκε με αυτισμό το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η κόρη των δύο σπουδαίων ηθοποιών δημοσίευσε ένα παλιό βίντεο στο οποίο την βλέπουμε ως παιδί στην αγκαλιά του πατέρα της στο κόκκινο χαλί. Την ώρα που ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ απαντά σε ερωτήσεις που του γίνονται, η μικρή τότε Ταλούλα του τρίβει το κεφάλι και παίζει με τα αυτιά του.

«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ταλούλα Γουίλις, ενώ πρόσθεσε και ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Όταν ένας ακόλουθός της, την επαίνεσε στα σχόλια της ανάρτησης και την ρώτησε αν είχε διαγνωστεί όταν ήταν παιδί, η Ταλούλα απάντησε: «Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή».

Η Ταλούλα Γουίλις έχει μοιραστεί και άλλες φορές δημόσια, πράγματα για την προσωπική της ζωή. Στο παρελθόν η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις είχε μιλήσει για την μάχη που έχει δώσει με τη διατροφική διαταραχή που είχε, καθώς και για τη διάγνωση με οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ