Τάσος Χαλκιάς: Νέες δηλώσεις στα δικαστήρια – «Εσείς με εκνευρίσατε»

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άλλη φορά σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το δικό μου άτομο, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει παιδιά, είμαι στην κοινωνία χρόνια, έχω προσφέρει στο δημόσιο, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Εκνευρίστηκα γιατί βάλατε 25 καλώδια μέσα στα πόδια μου και κόντεψα να τσουρομαδηθώ. Είδατε με τι μεγάλη προσοχή προσπαθώ να ανέβω πάνω μετά από κάποιο χειρουργείο που μου έχει αφήσει κάποια ζητήματα. Πού να τα ξέρετε εσείς αυτά και δεν υπάρχει και λόγος», εξήγησε ο Τάσος Χαλκιάς.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τόνισε: «Εσείς με εκνευρίσατε αν θέλετε να ξέρετε. Εγώ δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Εσείς φταίτε. Δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει. Γιο δημοσιογράφο έχω και ξέρω πολύ καλά».

«Βρίσκομαι εδώ μετά από κλήτευση του εισαγγελέα. Δεν είμαι ούτε από την πλευρά της υπεράσπισης ούτε των κατηγόρων. Είμαι εδώ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να καταθέσω μετά από κλήτευση του εισαγγελέα» υποστήριξε ο ηθοποιός.

«Τι θα ερωτηθώ και τι θα καταθέσω, το ξέρω περίπου γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη παράσταση στην οποία ήμουν και εγώ μαζί με τον κύριο Φιλιππίδη και όσα γνωρίζω θα τα πω. Θα με ρωτήσουν αν τυχόν ήταν και κάποια κοπέλα εκεί. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ προσωπικό δεδομένο για να τα πω. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ποια κοπέλα να γνωρίζω; Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα» είπε τέλος ο Τάσος Χαλκιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ