Δίκη Φιλιππίδη: Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Σχίζα καταθέτουν σήμερα στο δικαστήριο

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 11 Οκτωβρίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τις καταθέσεις γνωστών ηθοποιών. Συγκεκριμένα έχουν κληθεί να καταθέσουν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα.

Οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί μαζί του την περίοδο που φέρεται να βίασε την μία εκ των τριών γυναικών που τον έχουν καταγγείλει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ η εξέταση του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα ζητήθηκε από την υπεράσπιση και το αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο, καθώς συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση στα παρασκήνια της οποίας η καταγγέλλουσα λέει ότι βιάστηκε.

Πριν από μερικές ημέρες είχαν καταθέσει στο δικαστήριο η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Η Θάλεια Ματίκα όταν ρωτήθηκε για περιστατικά που φέρεται να ήταν παρούσα με την καταγγέλλουσα να κλαίει ή να αγκαλιάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη, απάντησε ότι δεν τα θυμάται.

Επίσης όταν ρωτήθηκε εάν είχε πει στην σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ότι η πρώτη καταγγέλλουσα τον αγαπά και εκείνος δεν της δίνει σημασία, το διέψευσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ