Τάσος Χαλκιάς: «Είσαι σοβαρός; Θα σου πω τι θα πω στην δίκη; Συγκεντρωθείτε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου που συνέβη στον “αέρα” της εκπομπής της πέρσι.

«Στην δική μου εποχή είχαμε έναν τρόπο να συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες που περιείχε πολλά κοσμητικά επίθετα. Όταν λέγαμε μια γυναίκα “κούκλα μου”, το λέγαμε γιατί την βλέπαμε σαν κούκλα και δεν εννοούσαμε κάτω από αυτό τίποτα άλλο. Ακούω κάτι λέξεις που ηχούν στα αυτιά μου περίεργα…», ανέφερε σχετικά με τον χαρακτηρισμό «κούκλα μου» που είχε πει on air στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Στην συνέχεια, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την παρουσία του στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και εξήγησε γιατί εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους.

«Βλέπετε έναν άνθρωπο που με κάποιο σχετικό κόπο ανεβαίνει τις σκάλες. Δε προλαβαίνω να ανέβω και βλέπω κάτω στα πόδια μου 75 καλώδια από τα μικρόφωνα. Παραπάτησα και ήμουν έτοιμος να τσουρομαδηθώ. Τώρα αυτό είναι ωραίο; Για να σου πω τι θα πω στην δίκη; Είσαι σοβαρός; Θα σου πω τι θα πω στην δίκη; Συγκεντρωθείτε. Ναι, να βγάλεις μια είδηση, αλλά όχι αν με ρίξεις κάτω. Παιδιά εσείς με εκνευρίσατε. Πάρτε το μέρος της ευθύνης που σας αναλογεί» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Είναι δυσάρεστο όταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις ζήσεις πράγματα μέσα στην δουλειά, βρίσκεται στο εδώλιο και εσύ πρέπει να μαρτυρήσεις κάποια πράγματα γι’ αυτόν… Ο Πέτρος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός για μένα στην δουλειά και ήταν αγαπητός και για πολλά ζητήματα αλλά για κανένα από όσα κατηγορείται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ