Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Νάνσυ έκανε σκηνές όταν έβλεπε βίντεο από το γυμναστήριο που έβγαζα τους κοιλιακούς μου»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μετά τον χωρισμό του με την αγαπημένη του Νάνσυ που συνέβη λίγο πριν αρραβωνιαστούν.

«Την Νάνσυ την αγαπάω, δεν έχει αλλάξει τίποτα από όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφω για εκείνη. Απλά όταν μιλάς με έναν άνθρωπο 17 ώρες την μέρα, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Υπήρχαν διάφορα πράγματα που δεν συμφωνούσαμε. Έχουν παρθεί τα δαχτυλίδια του αρραβώνα» ανέφερε αρχικά ο makeup artist.

Και ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εγώ ήμουν πάντα κατά του γάμου. Όταν γνώρισα την Νάνσυ, μου βγήκαν πολλά συναισθήματα, μου ξύπνησε το πατρικό ένστικτο. Ενάμιση μήνα είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία 8 ώρες κάθε βράδυ».

«Εγώ της το είπα. Ένα πρωί χτύπαγαν οι καμπάνες της εκκλησίας. Είχαμε ξεκινήσει το τηλέφωνο στις 10 το βράδυ και είχε πάει 7.30 το πρωί. Της είπα ότι μιλάμε πολλές ώρες, αλλά δεν έφταιγε αυτό που χωρίσαμε» απάντησε όταν ρωτήθηκε τους λόγους που τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Και αποκάλυψε στην συνέχεια σχετικά με την πρώην σύντροφό του πως: « Η Νάνσυ ως γυναίκα έκανε σκηνές όταν έβλεπε βίντεο από το γυμναστήριο, που είτε έβγαζα τους κοιλιακούς μου, είτε έδινα φιλάκι σε κάποια κοπέλα και μου τα έστελνε screenshot και μου έλεγε να μην το ξανακάνω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ