Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από την σύντροφό του: «Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα καθόλου»

Τις προετοιμασίες για τον γάμο του φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor έκανε πρόβα… γαμπριάτικου κουστουμιού και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» για το πως ξεκίνησε το lovestory του με την «γυναίκα» του πλέον, όπως χαρακτήρισε την αγαπημένη του, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου που του έκανε.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει η στιγμή να διαλέξω ρούχα για τον γάμο μου. Μου φαίνεται απίστευτο. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, αλλά είμαι ευτυχισμένος, γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα μου ξύπνησε αυτό το κάτι που ήταν κρυμμένο μέσα μου» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και περιέγραψε στην συνέχεια ο makeup artist για το πως ξεκίνησαν όλα ότι: «Η συγκεκριμένη κοπέλα και δεν θέλω να την λέω κοπέλα πια, η γυναίκα μου από εδώ και πέρα, η Νάνσυ, με έψαχνε περίπου οχτώ μήνες. Επέμενε κάτω από τα ποστ μου, γράφοντας μου πολύ μεγάλα και όμορφα μηνύματα. Εκεί ξεκίνησα να παίρνω σοβαρά ότι αυτή η κοπέλα άρχισε να μου γράφει κάτι κατεβατά. Άρα σκέφτηκα ας της δώσω σημασία όπως πρέπει και έτσι ξεκίνησε μέσω Instagram η ιδιωτική συνομιλία».

Σχετικά με την πρόταση γάμου που δέχτηκε από την εκλεκτή της καρδιάς του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξομολογήθηκε πως σοκαρίστηκε, αφού δεν το περίμενε. «Της ήρθε αυθόρμητο και εγώ εκείνη την ώρα σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα καθόλου. Της έχω πει ότι εμένα μ’ αρέσει η σύντροφός μου να με διεκδικεί, να έχει τσαμπουκά και να συμπεριφέρεται σαν άνδρας».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε και σε όσους υποστηρίζουν πως πρόκειται για στημένο παιχνίδι για λόγους δημοσιότητας. «Είναι γελοίοι. Νευριάζω πολύ με αυτό το πράγμα. Έχουν ακουστεί και για εμένα πολλά πράγματα για την σεξουαλικότητά μου, αν είμαι γκέι, αν είμαι στρέιτ, αν είμαι μπαϊσέξουαλ» είπε μεταξύ άλλων ο makeup artist.

Για την ημερομηνία του γάμου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε: «Έχει οριστεί ένας μήνας. Θα γίνει το 2023 στα μέσα ή στα τέλη του καλοκαιριού. Ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο. Το ψάχνουμε ακόμη».

«Εννοείται μου ξύπνησε και το κομμάτι της πατρότητας. Θέλω να κάνω σίγουρα δύο παιδάκια», ανέφερε στην συνέχεια ο makeup artist όσον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ