Τα μυστικά της Stacy Keibler

Τα μυστικά της Stacy Keibler

Η Stacy Keibler αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της τι κάνει για να διατηρεί τη σιλουέτα της, την επίπεδη κοιλιά και τα πόδια της στεγνά και πώς καταφέρνει να κρατάει μακριά την κυτταρίτιδα.

Το κορίτσι του George Clooney παραδέχτηκε πως παρόλο που τα γονίδια βοηθάνε, το ζηλευτό κορμί της δεν είναι καθόλου εύκολο να διατηρείται και να αποκτηθεί χωρίς κόπο, στερήσεις και πολύ ιδρώτα.

“Πιστεύω πως είσαι αυτό που τρως και έτσι προσπαθώ να τρώω πολλά οργανικά λαχανικά και φρούτα”, είπε η 33χρονη πρώην πυγμάχος και συνέχισε, “Η ζωή μου άλλαξε όταν έκανα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής 21 ημερών”. Συγκεκριμένα η Stacy δεν έτρωγε καθόλου για 21 ημέρες φρούτα, φασόλια, καλαμπόκι και γλουτένη.

Πέρα, όμως, από τη διατροφή η Stacy γυμνάζεται πάρα πολύ. “Το μυστικό της γυμναστικής μου είναι να προσπαθώ να ιδρώνω κάθε μέρα χωρίς διάλειμμα”, είπε σχετικά.

Όσο για την κυτταρίτιδα η κοπέλα του Clooney είπε: “Μόλις άρχισα να κάνω λεμφικό βούρτσισμα και είναι τόσο τέλειο γιατί κάνει τα κύτταρά σου να κινούνται και το λεμφικό σύστημά σου να κινείται επίσης και βλέπεις τεράστια διαφορά στο σώμα σου”.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ