Τα μυστικά ομορφιάς της Κλουμ

Τα μυστικά ομορφιάς της Κλουμ

Πώς καταφέρνει να είναι πάντα τόσο λαμπερή και με τέλεια γραμμή; Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της.

«Έμαθα να μην κάθομαι ώρα στον ήλιο από την αρχή της καριέρας μου. Το μαύρισμα διαρκεί το πολύ δύο εβδομάδες, αλλά ο ήλιος κάνει κακό για πάντα, οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Εφαρμόζω καθημερινά αντηλιακό στα παιδιά μου πριν το σχολείο και πριν βγουν έξω για παιχνίδι. Πλέον τους έχει γίνει ρουτίνα», δηλώνει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

«Όταν μιλάς για τη γήρανση, θα πρέπει να σκεφτείς ότι αυτό ξεκινά από ολόκληρο το σώμα σου. Γενικώς πρέπει να είσαι δυνατή, και αυτό ξεκινά από τη διατροφή. Κάθε βράδυ μαζί με το δείπνο πίνω και ένα ποτήρι γάλα. Όταν διανύω περίοδο εγκυμοσύνης πίνω ένα λίτρο γάλα την ημέρα, παρά το γεγονός ότι ο γυμναστής μου θα με αποκαλούσε παλαβή, θεωρώ ότι μου κάνει καλό» και συνεχίζει: «Δεν δημιουργήθηκαν ραγάδες στο σώμα μου κατά τις εγκυμοσύνες, και να φανταστείτε ότι δεν έβαζα καν σχολαστικά κρέμες σώματος».

Όσο για το που βρίσκει τόση ενέργεια και τα προλαβαίνει όλα, η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει:

«Είμαι πολύ ενεργητική σαν άνθρωπος και έχω τόσο γλυκά παιδιά που δεν ενδιαφέρονται που μόλις έκανα κι άλλο ένα. Θέλουν να είναι μέσα στα πράγματα και να τα αγαπώ, οπότε τρέχουν στο κρεβάτι της μαμάς όταν ξυπνούν νωρίς το πρωί. Μαζί με τον άντρα μου παίζουμε συνέχεια παιχνίδια μαζί τους».

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ