Τα δάκρυα της Αντέλ για την αναβολή των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας

Με δάκρυα στα μάτια η Αντέλ ανακοίνωσε στους ακολούθους της στο instagram ότι πρέπει να αναβάλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, που ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 21 Ιανουαρίου. Πλέον η σταρ αναγκάζεται να επαναπρογραμματίσει το πρόγραμμα συναυλιών της.

Η Βρετανίδα σταρ ανέβαλε τις εμφανίσεις της στο «The Colosseum» στο ξενοδοχείο Caesars Palace, μόλις 24 ώρες πριν από το βράδυ της πρεμιέρας. «Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο» είπε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram την Πέμπτη. Η Αντέλ είπε ότι ντρέπεται και διευκρίνισε ότι όλες οι παραστάσεις που αναβάλλονται  λόγω «καθυστερήσεων στην παράδοση υλικού και του κορονοϊού» θα επαναπρογραμματιστούν.

«Το 50% του συνεργείου και της ομάδας μου νοσούν από  Covid-19  και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσω την παράσταση. Έχω στεναχωρηθεί, ντρέπομαι – λυπάμαι που είναι τελευταία στιγμή, ήμασταν ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να βρούμε τι θα κάνουμε και ο χρόνος τελείωσε» είπε κλαίγοντας η τραγουδίστρια και υποσχέθηκε πως όσες συναυλίες αναβληθούν, θα επαναπρογραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα συναυλιών Las Vegas Weekends with Adele ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και η τραγουδίστρια επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο έως τις 16 Απριλίου 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ