Η Αντέλ αγοράζει το σπίτι του Σιλβέστερ Σταλόνε – Εντυπωσιακή η έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Η Αντέλ φέρεται να θέλει να αγοράσει την έπαυλη του Σιλβέστερ Σταλόνε στο Μπέβερλι Χιλς, αντί 58 εκατ. δολαρίων. Κι ενώ το ποσό θεωρείται αρκετά… τσουχτερό, να σημειωθεί ότι ο “Ρόκι” το είχε καταχωρίσει για πώληση τον περασμένο Ιανουάριο ζητώντας 110 εκατ. δολάρια!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η popstar μελετά το συμβόλαιο πώλησης και αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να “κλείσει” η αγορά ως το τέλος του μήνα.

Η Αντέλ, τον Οκτώβριο, αποκάλυψε ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες γιατί δεν μπορούσε να αντεπεξέρχεται στις τιμές του Λονδίνου.

Η συγκεκριμένη έπαυλη ανήκει στον Σταλόνε από το 1994. Είχε αγοράσει την έκταση αντί 2,35 εκατ. δολαρίων εκείνη την εποχή και έχτισε εκ θεμελίων το σπίτι. Διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και 12 μπάνια, ενώ προσφέρει πανοραμική θέση στην πόλη.

Παράλληλα το σπίτι έχει ένα διώροφο φουαγιέ, ένα γήπεδο αυτοκινήτων, ένα οικογενειακό δωμάτιο, γραφείο και σαλόνι και τραπεζαρία. Περιλαμβάνει επίσης έναν διώροφο ξενώνα δύο υπνοδωματίων με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Οι ανέσεις περιλαμβάνουν αίθουσα προβολών, γυμναστήριο, καπνιστήριο, προσαρμοσμένο μπαρ, στούντιο τέχνης. Ο Σταλόνε αναφέρεται στο σπίτι αυτό σαν “το σπίτι που έχτισε ο Ρόκι”.

Πριν η Aντέλ “χτυπήσει” το ακίνητο αυτό σχεδόν στη μισή τιμή σε σύγκριση με την αρχική, το σπίτι ήταν στη λίστα για πώληση αντί 80 εκατ. δολ. τον Οκτώβριο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ