Γιώργος Θεοφάνους: Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του που έπασχε από άνοια

Ο Γιώργος Θεοφάνους “άνοιξε την καρδιά του”, μιλώντας για την σχέση που είχε με τον πατέρα του, τον οποίο έχασε πριν από 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης ήταν καλεσμένος την Παρασκευή στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN και εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία 5 χρόνια ο πατέρας του είχε άνοια και τα πέρασε στο γηροκομείο.

Μεταξύ άλλων, εξήγησε ότι δεν είχε πει σε κανέναν για τον θάνατο του πατέρα του τότε, αλλά επέλεξε να το “περάσει” όλο αυτό μαζί με τα αδέρφια του στην Κύπρο.

“Τα τελευταία του πέντε χρόνια τα πέρασε σε ένα γηροκομείο που τον είχα, γιατί είχε άνοια. Δεν καταλάβαινε κανέναν. Παρόλα αυτά, κάθε μήνα που πήγαινα εμένα με καταλάβαινε. Αυτός ο δράκος που είχα στο κεφάλι μου ξαφνικά έγινε ένα παιδί που έπρεπε να του αλλάζουμε πάνες”, είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι: “Καλύτερα που το περάσαμε στο γηροκομείο και έφυγε έτσι γιατί αν έφευγε απότομα, δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν”.

Για τον πατέρα του είπε ότι “ήταν ένας σκληρός άνθρωπος”, ενώ πρόσθεσε ότι “αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν την προηγούμενη γενιά που ήταν και εκείνη σκληρή”.

Όσον αφορά στη δική του συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, παραδέχτηκε ότι “μπορεί να μην χτυπάει με το χέρι, αλλά με την γλώσσα”:  “Εγώ μπορεί να χτυπάω με την γλώσσα μου, μπορεί αν θέλω να τιμωρήσω τον άλλον, να το κάνω με τα λόγια μου. Δεν πρέπει”.

Ακολουθεί το βίντεο με την εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ