Μάρα Μεϊμαρίδη: Δημόσια συγγνώμη στον Χρήστο Σαντικάι – Η απάντηση του τραγουδιστή

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη στον Χρήστο Σαντικάι μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ερώτησή της στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η σύντροφος του τραγουδιστή Λάουρα Νάργες με την Μάρα Μεϊμαρίδη να την ρωτά “τι ράτσα είναι ο Χρήστος Σαντικάι;” Η ερώτηση προκάλεσε αμηχανία στην Λάουρα Νάργες η οποία ωστόσο απάντησε πως είναι από την Αλβανία.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη θέλησε να ζητήσει συγγνώμη τονίζοντας ότι πρόκειται για παρανόηση.

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε. Πίστεψα ότι αυτό το όνομα που μοιάζει με το “Σαντιάγκο” είναι από Αμερική πλευρά», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη και πρόσθεσε: “Ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά”.

 

Χρήστος Σαντικάι: Η απάντηση του τραγουδιστή

Ο Χρήστος Σαντικάι, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, απάντησε ως εξής στην Μάρα Μεϊμαρίδη:

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον να αγαπώ τους ανθρώπους. Αυτά τα σχόλια από μικρός, όταν δεχόμουν μπούλινγκ, έχω ένα ειδικό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από εκεί. Δεν μένει μέσα μου ώστε να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα, είναι σαν να μην το άκουσα. Η Λάουρα ήταν στεναχωρημένη στο τηλέφωνο. Κρατάω μόνο τα καλά και συγχωρώ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ