Λάουρα Νάργες: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι μίλησε η Λάουρα Νάργες στην κάμερα του Star.

Αναφερόμενη στην ανανεωμένη εμφάνισή της η Λάουρα Νάργες είπε πως έχασε 18 κιλά και τώρα θέλει να σφίξει, ενώ τόνισε πως δεν ήταν σκοπός να χάσει κιλά.

“Η ενημέρωση που έχω είναι ότι μετά τα Blind Auditions μπαίνω, αυτό έχουμε συμφωνήσει προφορικά με την Acun Media” είπε για την επιστροφή της στα παρασκήνια του Voice.

Για ενδεχόμενη επιστροφή σε πρωινή εκπομπή είπε “αισθανόμουν ότι δεν μου ταίριαζε κάτι τέτοιο, δεν θεωρώ ότι κάνουν όλοι για όλα, και εγώ από τη μεριά μου δυσκολεύομαι να είμαι σε ένα πάνελ… Δεν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο” παραδέχτηκε.

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι είπε: “Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο Σαντικάι. Είναι ήδη ένα βήμα για εμένα να σου πω ότι είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Θέλω χρόνο να σου πω για τη σχέση μου και δεν θέλω να είμαι η  γραφική που μιλάει για τη σχέση της μόνο”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ