Γιώργος Θεοφάνους: Πρέπει να μαζέψω λίγο την γλώσσα μου – Η απάντηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ότι συζητάει για να είναι ένας από τους κριτές του X-Factor, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει πολύ χιούμορ, είναι πολύ καλή και μακάρι να είναι η παρουσιάστρια του X-Factor. Συζητάω για κριτής στο X-Factor, αλλά το μυαλό μου είναι εδώ, σε αυτή την εκπομπή στο “Ένα τραγούδι ακόμα”», σχολίασε.

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν που δεν με σεβάστηκε. Ελπίζω να μην κρατάνε κακία και αυτά τα παιδιά σε εμένα. Από τον αυθορμητισμό μου έχω πει πολλά πράγματα με λάθος τρόπο. Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου. Πρέπει να μαζέψω λίγο την γλώσσα μου. Λυπάμαι που αυτός ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή Παντελίδη. Πραγματικά λυπάμαι», τόνισε κλείνοντας ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Δέχομαι τη συγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κ. Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δεν θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δεν συνέβη ποτέ», απάντησε η κ. Αθηνά Παντελίδου σε δήλωσή της που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ