Ρόδος: Εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία 29χρονης για βιασμό από τον πρώην σύντροφο και πατέρα του παιδιού της

Η Ρόδος παρακολουθεί σοκαρισμένη μια νέα υπόθεση. Την καταγγελία μιας 29χρονης για βιασμό από τον 31χρονο πρώην σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες προκαταρκτική εξέταση του Πταισματοδίκη Ρόδου κατόπιν της από 5 Νοεμβρίου 2021 παραγγελίας της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τη διερεύνηση τυχόν τελέσεως του αδικήματος του βιασμού μιας υπηκόου Πορτογαλίας από τον πρώην σύντροφό της, υπήκοο Βουλγαρίας, στη Ρόδο.

Στις 5 Αυγούστου 2021 υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου δικογραφία εις βάρος ενός 31χρονου έπειτα από καταγγελία για βιασμό, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr.

Στις 28 Ιουνίου 2021 καταγγέλθηκε ειδικότερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από μια 29χρονη ότι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 25ης Ιουνίου στην Ιαλυσό Ρόδου, ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του ανήλικου παιδιού της, με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές βίας την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Ο κατηγορούμενος, αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς στο οικείο του περιβάλλον με αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εμφανίστηκε αυτοβούλως και αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία.

Ελήφθησαν καταθέσεις μαρτύρων καθώς και βιντεοληπτικό υλικό καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Ορφανίδου στο οποίο φαίνεται ο κατηγορούμενος να αποχωρεί με έναν φίλο του.

Στις 30 Ιουνίου 2021 κλήθηκε η φερόμενη ως θύμα προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά. Δεν μπορούσε όμως να υποδείξει στους αστυνομικούς, το δρομολόγιο που ακολούθησαν πριν και μετά την τέλεση της πράξης και σε ποιο ακριβώς σημείο την αποβίβασε ο κατηγορούμενος.

βιασμός

 

Ακόμη ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της πράξης εντός του αυτοκινήτου του κατηγορούμενου και λόγω της βιαιότητας της πράξης του, επειδή της προκάλεσε αιμορραγία θα υπάρχουν κηλίδες αίματός της, στα πίσω καθίσματα.

Κατόπιν τούτου, διενεργήθηκε έρευνα από αρμόδιο συνεργείο στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, στο οποίο και ανευρέθηκαν στίγματα.

Τα δείγματα απεστάλησαν για συγκριτικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μαζί με το βιολογικό υλικό της 29χρονης και του κατηγορούμενου.

Στις 3 Αυγούστου 2021 κλήθηκε εκ νέου ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογούμενος αρνήθηκε την σε βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία.

Τι κατέθεσαν η 29χρονη και ο πρώην σύντροφός της

Στις 28  Ιουνίου 2021 η 29χρονη κατέθεσε ότι προ 4ημέρου είχε μεταβεί για διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου με έναν φίλο για να συναντήσει δύο φίλες της.

Στο κατάστημα είδε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της και τα ξημερώματα τον πλησίασε για να του πει ότι έπρεπε να μιλήσουν για το παιδί τους. Τελικά έφυγαν μαζί και όπως ισχυρίζεται επρόκειτο να την μεταφέρει στην οικία της για να μιλήσουν στον δρόμο.

Με το αμάξι του, όπως υποστήριξε, κατευθύνθηκαν προς τους Τρεις και κοντά σε μια αποθήκη σε οδό που δεν γνωρίζει, κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Ισχυρίστηκε ότι την χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο και στο στόμα. Διατείνεται ότι της είπε να πάει στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου και να κατεβάσει το παντελόνι της και στη συνέχεια την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα και εν συνεχεία σε συνουσία.

Υποστήριξε ότι άρχισε να αιμορραγεί από τη βιαιότητα των κινήσεών του.

περιπολικό-αστυνομία

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι αφού ολοκλήρωσε την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και την άφησε στον δρόμο για να την αναλάβει λίγη ώρα μετά.

Διατείνεται ακόμη ότι της πήρε το κινητό της, την άφησε στην οικία μιας φίλης της και της επέστρεψε το τηλέφωνο.

Σε κατάθεση που έδωσε την 24η Νοεμβρίου 2021 επανέλαβε τους ανωτέρω ισχυρισμούς της και πρόσθεσε συμπληρωματικά ότι της έσπασε τα δύο μπροστινά της δόντια με χτυπήματα.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι η πρώην σύντροφός του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι αλκοολική, τείνει να λέει ψέματα και παλαιότερα ήταν χρήστρια ναρκωτικών.

Την επίμαχη ημέρα, όπως είπε, τον πλησίασαν φίλες της στο κέντρο για να τον πείσουν να ξαναγίνουν ζευγάρι κι εκείνος αρνήθηκε.

Τον ακολούθησε στην τουαλέτα, όπως είπε, η 29χρονη, τον έσπρωξε και τον ρώτησε αν έχει νέα σύντροφο αλλά και για το παιδί τους, την επιμέλεια του οποίου έχει ο ίδιος.

Ισχυρίζεται ότι μύριζε αλκοόλ ενώ τα μάτια της ήταν γουρλωμένα. Την απομάκρυνε, όπως υποστήριξε και της είπε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Περίπου στις 23:30’ πήγε στο τραπέζι που ήταν με φίλους του και μπροστά σε όλους, του είπε «πάμε να φύγουμε μαζί». Εκείνος, όπως περιέγραψε, γέλασε και της απάντησε ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Επικαλείται τις μαρτυρίες των φίλων του και αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδει η 29χρονη.

Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ