Survivor – Γιώργος Ταλάντζεβ: Τι έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Ταλάντζεβ, ο οποίος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο “Τάλα” είχε βρεθεί στον “τάκο” μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Στάθη Σχίζα, ωστόσο ήταν ο παίκτης που στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/6) είπε το “αντίο”.

Πέντε μέρες μετά την έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Ταλάντζεβ έκανε την πρώτη ανάρτησή του στα social media.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από την περίοδο που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, την οποία και συνόδευσε με μια μακροσκελής ανάρτηση.

Στο μήνυμά του αναφέρεται μεταξύ άλλων στα όσα έζησε στο Survivor.

Δείτε την δημοσίευση που έκανε ο Γιώργος Ταλάντζεβ

“Ένα πανέμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα τεράστιο σχολείο ζωής, ένα παιχνίδι στο οποίο τα συναισθήματα από το 0 πάνε στο 100 και από το 100 στο 0, κρύο, βροχές, πίνα, κούραση, λάσπες, βρώμα, κακουχίες, αϋπνίες, πόνος, νεύρα, άγχος, τρέλα.

Όλα αυτά όμως, όταν τα ξεπεράσεις, σε κάνουν πιο δυνατό και σε κάνουν να εκτιμάς την ζωή περισσότερο.

Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε όλων αυτόν τον καιρό, που με αγαπήσατε και ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι παρόλο που ήμουν τόσο μακριά.

Μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και να σας ευχαριστήσω. Ο θεός μαζί σας. Και ποτέ δεν ξέρεις ίσως το ξανακάνουμε. All My Love to you”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ