Survivor – Έστησαν πάρτι στο Twitter μετά τις δηλώσεις του Μουρούτσου για την Λάουρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μιχάλης Μουρούτσος θέλησε να τοποθετηθεί στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor μετά την αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με την συμφωνία που έχουν κάνει οι άνδρες και οι γυναίκες των Διασήμων. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε πει: «Είχαν ειπωθεί πράγματα πριν εγώ μπω. Ότι όλοι λόγω των σχέσεων που έχουν, κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν σοβαρούς δεσμούς, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάποια όρια στη συμβίωση. Για να μην παρεξηγηθούμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μπορεί να βλέπει ο κόσμος, έχει ειπωθεί να είμαι λίγο πιο προσεκτική».

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο αναφερόμενος στο επίμαχο θέμα τόνισε:

«Εγώ εξέφρασα μια άποψη. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές, που μέσα από άλλες εκπομπές, μπορεί να πάρουν μια εικόνα μέσα από το Survivor και να μας δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσωπική μας ζωή… Εγώ προσωπικά ζητάω από όλες τις κοπέλες να μην έχω καμία στιγμή που θα είμαι μόνος μου στην παραλία και θα έρθει μια κοπέλα δίπλα μου να κάτσουμε μαζί και να μιλήσουμε για το οτιδήποτε.

Γιατί την ίδια εικόνα μπορεί να την πάρει κάποιος, να βάλει μια μουσική και να με κάνει ζευγάρι με την κάθε κοπέλα. Και πολλοί από εδώ μέσα είχαν την ίδια άποψη. Συγκεκριμένα, η Ξένια, η Όλγα, η Κατερίνα Χαλικιά, ο Στέλιος, ο Τσίλης.

Δεν το έκανα μόνο για τη Λάουρα αυτό, το έκανα και για το παιδί μου. Δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Θέλω να προστατεύω τη σχέση μου. Δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα. Δεν θέλω να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Μουρούτσου στήθηκε πάρτι στο Twitter με τους χρήστες να υπογραμμίζουν με χιούμορ ότι “τρώει παντόφλα” από την σύντροφο του Λάουρα Νάργες.

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ