“Στριμώχνουν” τον Tom Cruise

“Στριμώχνουν” τον Tom Cruise

Τον περασμένο Οκτώβριο, μεγάλο αμερικανικό περιοδικό κατηγόρησε τον διάσημο ηθοποιό ότι εγκαταλείπει την κόρη του. Εκείνος απάντησε με αγωγή ζητώντας 50 εκατ. δολάρια. Τα ξίφη τους θα διασταυρωθούν στις δικαστικές αίθουσες και όλα δείχνουν ότι ο όμιλος που ανήκει στο περιοδικό, θα χτυπήσει ανελέητα τον Tom Cruise.

Οι δικηγόροι του ομίλου κατέθεσαν εγγράφως τις απαιτήσεις τους και ζητούν το πρόγραμμα του Tom Cruise, τις ημερομηνίες που βλέπει την 6χρονη Suri καθώς και κάποιον για να επιβεβαιώσει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται εκείνη μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Και δεν σταματούν εκεί. Προχωρούν ακόμα ένα βήμα και ζητούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να διαπιστωθεί αν η εμπλοκή του με τη Σαϊεντολογία, επηρεάζει τη σχέση με τη Suri.

Το σίγουρο είναι ότι έτσι θα αποκαλυφθούν πολλά στοιχεία για την προσωπική ζωή του Tom Cruise, γεγονός που θα προσπαθήσει να αποφύγει.

Οι δικηγόροι του Cruise περνούν στην αντεπίθεση και ζητούν να γίνει άρση του απορρήτου και να αποκαλύψει ο δημοσιογράφος , που υπογράφει το “φαύλο ψέμα”, όπως το χαρακτήρισαν, ποιες ήταν οι πηγές του.

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου και όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ