Στο πλευρό του Μικρούτσικου η Σοφία Βόσσου: Δεν είπε και ότι την σκότωσε, πού είναι το μεμπτό;

Για τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στην Όλγα Τρέμη, μίλησε στην εκπομπή Super Kατερίνα η Σοφία Βόσσου.

Νέα επίθεση Αμβρόσιου σε Καινούργιου και Μικρούτσικο: Αφεντικό τους ο διάβολος

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας μιλά για την Όλγα Τρέμη. Δεν είπε ότι την σκότωσε. Είπε ότι ήταν ο πρώτος της άντρας. Πού είναι το μεμπτό; Γιατί υπερβάλλουμε; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Έλεος είναι απλά τα πράγματα. Τι είναι τόσο σοβαροφάνεια για τον πρώτο άντρα ή την πρώτη γυναίκα; Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε όλη μέρα; Ας καθίσουμε να δούμε το τι συμβαίνει μέσα μας, ο καθένας. Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες και ζούμε στη δεκαετία του 50. Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Φτάνει πια», είπε η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Για να βγει να το πει. Ανδρέα πες κάτι και για εμένα. Θα σου κάνω σκηνή τώρα. Μόνο για την Τρέμη θα λες; Εγώ δεν αποκαλύπτω πράγματα. Αυτή είναι δουλειά του Ανδρέα. Το έκανα παλαιότερα. Φτάνει τώρα. Μια φορά το έκανα…». πρόσθεσε με χιούμορ.

Κόλαφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ