Στο νοσοκομείο η Δανδουλάκη

Στο νοσοκομείο η Δανδουλάκη

Η ηθοποιός και κριτής του “Dancing With The Star”, Κάτια Δανδουλάκη νοσηλεύεται από τη προηγούμενη Δευτέρα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, λόγω μιας γρίπης, που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. 

Μπήκε στο νοσοκομείο, για να της χορηγηθεί ένα δυνατό κοκτέιλ αντιβίωσης, ώστε να προλάβουν οποιαδήποτε εξέλιξη, όπως την πνευμονία, γιατί η δημοφιλής ηθοποιός,  πέρασε μια τέτοια περιπέτεια υγείας πριν από λίγα χρόνια. Έτσι, λειτούργησαν προληπτικά.

To enikos.gr επικοινώνησε με την υπεύθυνη του θεάτρου “Κάτια Δανδουλάκη”, Λένα Χολιάδου, η οποία και μας έδωσε τις λεπτομέρεις, λέγοντάς, ότι όλα ξεκίνησαν με μια απλή ίωση, που ταλαιπωρούσε την Κάτια Δανδουλάκη από το πρώτο επεισόδιο του χορευτικού σόου.

Αμέσως την επόμενη ημέρα από την πρεμιέρα του “Dancing With The Stars” , πέταξε για Κύπρο, όπου έκανε για δύο ημέρες 12ωρα γυρίσματα, επέστρεψε και συνέχισε τις παραστάσεις στο θέατρο και μάλιστα μερικές από αυτές ήταν διπλές.

Το βαρύ της επαγγελματικό της πρόγραμμα, δεν την άφησε να ξεκουραστεί και η απλή ίωση έγινε γρίπη.

Οι παραστάσεις ακυρώνονται, αφού η Κάτια Δανδουλάκη, αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή. Αν όλα πάνε καλά, το σαββατοκύριακο θα ανέβει ξανά στο σανίδι και την Κυριακή θα κρίνει τους χορευτές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ