Στέλιος Ρόκκος: Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του στον αδελφό του, Νίκο – «Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο…»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε τον αδελφό του Νίκο, σε ηλικία 50 ετών, από πνιγμό.

Η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, αποχαιρέτησε τον αδελφό του τραγουδιστή με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

«Κάθε φορά που έβλεπα αναρτήσεις στα social αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή, τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκαν να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νοιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σ’ αγαπάμε και πόσο θα μας λείπεις για πάντα!!! Νίκο μας τίποτα δεν θα είναι ξανά ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε».

Υπενθυμίζεται πως ο αδελφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, που ασχολούνταν επαγγελματικά με το ψάρεμα, πήγε το πρωί του Σαββάτου για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο. Ωστόσο, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να σημάνει “συναγερμός” και να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, εντόπισαν την βάρκα, τον εξοπλισμό και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Δυστυχώς, ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ