Στάθης Σχίζας: «Σκέφτομαι να παντρευτώ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” βρέθηκε την Κυριακή (10/7) ο νικητής του φετινού Survivor, Στάθης Σχίζας.

Ο επιχειρηματίας μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο γάμου.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν βλέπει σοβαρά την μεταξύ τους σχέση, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Ήδη το βλέπω σοβαρά. Είναι πάρα πολύ ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα, μου έχει σταθεί όπως κι εγώ. Είναι κάτι πολύ αληθινό και δυνατό. Όλα στο πρόγραμμα είναι».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

Στην εκπομπή του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μαζί με τον αγαπημένο της και νικητή του φετινού Survivor, Στάθη ΣχίζαΟι δυό τους αναφέρθηκαν στη μετά Survivor -για εκείνους- εποχή, αλλά και στο κοινό τους μέλλον, κάνοντας δηλώσεις on camera.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι» είπε αρχικά o Στάθης Σχίζας και συμπλήρωσε ότι «μου φαίνεται περίεργο που με αναγνωρίζουν όταν περπατάω με την Αλεξάνδρα. Ένα μέρος του επάθλου θα το διαθέσω σε καλό σκοπό, τα υπόλοιπα στις επιχειρήσεις μου».

«Θα είχε πολλή πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη. Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελαν να κάνουν μαζί μια εκπομπή.

«Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψε το ζευγάρι.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε κάποιες δουλειές που έχουμε και να πάμε διακοπές», πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ